Download de gratis whitepaper over SaaS-marketing

Ontdek hoe je SaaS-marketing naar een hoger level brengt

LeadLogic online marketing SaaS whitepaper (101)
Groeimodel_samenwerken aan structurele groei

SaaS-marketing

Even terug naar het begin. Software as a Service (SaaS) is een bedrijfsmodel waarbij softwaretoepassingen via het internet, of beter gezegd via de cloud, worden geleverd in abonnementsvorm. Wij denken dat Software as a Service in de toekomst (nog sterker) gaat groeien in populariteit vanwege de vele voordelen die SaaS te bieden heeft. Maar, wij merken ook dat softwarebedrijven het lastig vinden om hun services online te verkopen en niet weten welke SaaS-marketingstrategie hen onderscheidt. In deze whitepaper haken we dan ook in op de strategie die wij zouden inzetten, zodat jij meer rendement uit je marketingactiviteiten gaat halen.

De whitepaper – editie 2021​

In deze whitepaper krijg jij handvatten om SaaS-marketing naar een hoger niveau te brengen. Download ‘m snel voordat je concurrent het al gedaan heeft!

Daarbij krijg je het volgende:

Vacature meewerkstage online marketing

Marketing strategie voor SaaS-bedrijven​

Doordat SaaS steeds populairder wordt, is het ook steeds lastiger om onderscheidend te zijn in deze concurrerende markt. Veel softwarebedrijven hebben dan ook wel een aantal digitale marketing strategieën toegepast, maar wij geloven dat dit in veel gevallen vrij beperkt is gebleven. Het succes van SaaS-marketing berust op het leggen van een sterke strategische basis en daarom nemen wij je graag mee in onze aanpak op basis van het LeadLogic Groeimodel.

Ben jij er klaar voor om naar een hoger level te gaan met jouw SaaS-marketing?​

“Na het lezen van deze whitepaper heb je zoveel handvatten dat je zelf aan de slag kan.”

Download de gratis whitepaper

Laat je gegevens achter en wij sturen je vliegensvlug de whitepaper toe:

Aanvraag Whitepaper SaaS

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.