Van bullshitbaan
naar toffe job

Rosalie junior marketeer
de bullshitbaan

Ben jij klaar met je bullshitbaan?

38% van de mensen is niet tevreden met hun baan. Als je ons artikel las, weet je dat natuurlijk al. Ben jij klaar met je bullshitbaan en op zoek naar een toffe job? Wij zochten vast voor je uit waar de ‘gemiddelde Nederlander’ gelukkig van wordt op het werk.

  1. Internationale loopbaan
  2. Vertrouwen van werkgever
  3. Meer autonomie
  4. Meer flexibiliteit
  5. Betere werksfeer
  6. Kortere reistijden
  7. Meer persoonlijke ontwikkelingen
  8. Betere arbeidsvoorwaarden
  9. Meer uitdaging
  10. Hoger bruto maandloon

Check, dubbelcheck!

Deze zes redenen om over te stappen kunnen we in elk geval vast voor je aanvinken ✅ . Zo kunnen we je in elk geval garanderen dat je bij een toffe job terecht komt.

✅ Vertrouwen van werkgever

Paul en Jeroen zijn niet alleen je werkgevers, maar ook je directe collega’s. Door de ervaring in het vak weten ze waar ze het over hebben, ook de keerzijde van de medaille. Wanneer ze je een project toevertrouwen weten ze dat het goedkomt. Zit je toch met iets of gaat er iets niet helemaal volgens plan, dan overleg je het toch even? Ohja, je kunt ook prima een biertje of wijntje met ze doen. Ze bijten niet, beloofd ;).

✅ Meer flexibiliteit

Wil je voor het werk even sporten of ben je productiever als je wat later begint? Ook dat is geen probleem. Door de flexibele uren plan je zelf je dag in net zoals jij dat wilt. Al gaat in de nacht werken nét een beetje te ver.

✅ Betere werksfeer

Daar zit het wel goed mee. Ons kantoor staat vol met planten en we hebben een Sonos. Leuk natuurlijk, maar als Joran zijn Nederlandse knallers aanzet vinden we het ook begrijpelijk dat je even wilt werken met je eigen oordopjes.

Zoals bijna elke kantoorbaan hebben we ook een vrijmibo. Al zijn deze soms een beetje suf omdat een deel van de collega’s vanuit huis werkt. Maar dit maken we goed met onze toffe bedrijfsuitjes, sushi avonden of ons eigen oktoberfest.

✅ Kortere reistijden 

Lees 5 mogelijke werkplekken: Ermelo, 2 locaties in Amersfoort en bij de klant. Ook mag je bij ons natuurlijk thuiswerken (een fulltime kantoorjob vinden we zó 1993). Zo kun je zelf de locatie kiezen die het best bij je werkdag en reistijden past.

✅ Meer persoonlijke ontwikkelingen

En of persoonlijke ontwikkeling centraal staat. 20% van de werkweek is beschikbaar gesteld voor groei, van LeadLogic en jezelf. Deze tijd kun je onder andere besteden aan een cursus, het lezen van kennisartikelen of onze maandelijkse kennissessies. Niemand staat te popelen om dat naast je drukke job te doen in de avonduurtjes wanneer Netflix op dat moment interessanter is dan een bak datagegevens.

✅ Meer uitdaging

Doordat je blijft groeien, groeien de klanten ook met je mee. Dit betekent automatisch meer verantwoordelijkheden en uitdagingen. Ben je na een periode uitgegroeid bij een bepaalde klant, dan is het bespreekbaar om deze goed over te dragen en te kijken naar een nieuwe uitdaging. Alleen is de functie voor de bullshitbaan bij ons niet bespreekbaar is ;).

✅ Betere arbeidsvoorwaarden

Je kunt het er lang of kort over hebben, maar werken draait toch om de centen. Naast dat je pensioen geregeld is krijg je ook een lekkere kilometervergoeding, mobiliteitsvergoeding en zijn er leuke bonussen binnen te harken. Caching 💸! 

Denk je nu, ja ik wil?

Bij onze organisatie komen werken bedoelen we dan hé. Kom dan kennismaken met Paul, want solliciteren vinden we zó 2015. Liever doen we een kopje koffie/thee/whateveryouwant, wel zo gezellig natuurlijk. 

Ja ik wil van af van de bullshitbaan!