Meewerkstage Digital Marketing (hbo/wo)

Ben jij klaar voor een leerzame meewerkstage bij LeadLogic?
Vacature meewerkstage online marketing

Ha student 馃憢,

Om je studiepunten bij elkaar te sprokkelen moet je op stage. Nu is het noodzaak dat je een toffe stageplek vindt, want een stage waarbij je hoofd kopieerapparaat bent is niks aan. Wij hebben geen kopieerapparaat (hall贸 1997!), dus dat scheelt. Bij ons leer je alles over digital marketing en kan je direct voor onze klanten aan het werk.

Dit krijg je van ons:

Eerlijk is eerlijk. Dit is niet inbegrepen:

Zo kom je bij LeadLogic:

Doe een online test

Tijd voor een kennismaking

Doe een testopdracht

Begin met je nieuwe stage!

Is dit iets voor jou?

Dan is het tijd om er werk van te maken! Dat werkt bij ons als volgt: #1 Je doet de online test om te kijken wat je al weet. #2 Heb je die overleefd? Dan nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Ermelo of Amersfoort. #3 Klikt het? Dan laten we je nog een opdracht doen om te kijken waar je echt staat. #4 Is je niveau hoog genoeg om ingehuurd te worden door onze opdrachtgevers? Gefeliciteerd met je nieuwe stage en welkom bij de club!

Plan een kennismaking in

Als digital marketing bureau hebben we een kritische blik op allerlei processen die al jarenlang als 鈥榞ewoon鈥 worden beschouwd. Solliciteren is er 茅茅n van. Bij ons hoef je geen uitgebreide motivatie en CV op te sturen, maar maken we eerst kennis en drinken we een kop koffie. Of thee. Of priklimonade. Anyway, je kunt kennismaken met 茅茅n van onze consultants.

Paul Leune
Paul Leune
Eigenaar LeadLogic

Heb je nog vragen? Stuur Paul gerust een appje.

Ge茂nteresseerd in deze stage?

Ken je ons al en wil je meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook! Je kan daarvoor contact opnemen met Paul.