Meewerkstage TikTok specialist (hbo/wo)

Klaar om je TikTok kennis in de praktijk te brengen?
Meewerkstage tiktok

Ha student 👋,

Om je studiepunten bij elkaar te sprokkelen moet je op stage. Nu is het noodzaak dat je een toffe stageplek vindt, want een stage waarbij je hoofd kopieerapparaat bent is niks aan. Wij hebben geen kopieerapparaat (halló 1997!), dus dat scheelt. Én het is natuurlijk tof als jij een leuke opdracht krijgt. Dus… ben jij helemaal thuis op TikTok en wordt iedereen gek van jou omdat je de hele dag video’s maakt? Super, dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben genoeg ideeën maar zelf TikTok filmpjes maken hebben we nog niet helemaal onder de knie.

 

Dit krijg je van ons:

Eerlijk is eerlijk. Dit is niet inbegrepen:

Zo kom je bij LeadLogic:

Solliciteer met een TikTok-video

Tijd voor een kennismaking

Doe een testopdracht

Begin met je nieuwe stage!

Is dit iets voor jou?

Dan is het tijd om er werk van te maken! Dat werkt bij ons als volgt: #1 Je doet de online test om te kijken wat je al weet. #2 Heb je die overleefd? Dan nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Ermelo of Amersfoort. #3 Klikt het? Dan laten we je nog een opdracht doen om te kijken waar je echt staat. #4 Is je niveau hoog genoeg om ingehuurd te worden door onze opdrachtgevers? Gefeliciteerd met je nieuwe stage en welkom bij de club!

Plan een kennismaking in

Als digital marketing bureau hebben we een kritische blik op allerlei processen die al jarenlang als ‘gewoon’ worden beschouwd. Solliciteren is er één van. Bij ons hoef je geen uitgebreide motivatie en CV op te sturen, maar maken we eerst kennis en drinken we een kop koffie. Of thee. Of priklimonade. Anyway, je kan kennismaken met Melony (junior digital marketing consultant én TikTokmanager😁).