Vacature

Medior Digital Marketing Consultant

Zet de volgende stap in jouw carrière 🚀
vacature medior marketeer

Hallo daar! 👋

Als marketeer ben je waarschijnlijk al ruimschoots bekend in ons o zo mooie vak en toe aan iets nieuws. Andere bedrijfscultuur, andere collega’s, andere opdrachtgevers, andere opdrachten. We’ve got you.

Gerben medior marketeer

‘‘

Binnen LeadLogic heb ik de verantwoordelijkheid, het vertrouwen en de uitdaging gekregen waar ik naar op zoek was. Dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier aan de slag ga!​

- Gerben de Graaf

Dit ben jij:

Dit bieden wij jou:

Heb je nog vragen? Stuur Gerrianne gerust een mailtje.
Gerrianne Korlaar-Schaap
Manager werkplezier

Geïnteresseerd in deze functie?

Ken je ons al en wil je meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook! Je kan daarvoor contact opnemen met Gerrianne.

Proef de sfeer van het LeadLogic team

Liever aan de slag als content marketeer?

Maak kennis met ons broertje (of zusje, wat jij wilt): Buro Aangenaam. Naar de buitenwereld zijn we twee aparte labels, intern delen we zo’n beetje alles. Op werkgebied dan.

Onze collega’s van Buro Aangenaam houden zich ook bezig met de groei van organisaties, maar dan in medewerkers in plaats van omzet. Dus gaat jouw hart sneller kloppen van employer branding? Kijk dan ook naar de vacatures bij Buro Aangenaam. Het grootste verschil in werkzaamheden is dat je minder met data en meer met content bezig bent.

Kun je niet kiezen? Begrijpelijk. Je mag een combinatiefunctie doen als Digital Marketeer én Employer Brand Marketeer. Best of both worlds ;-). Da’s ook Aangenaam.