Vacature freelance online marketeer

Ongeveer 8 uur per week
Voor online marketing-freelancers die verder willen in hun carrière
freelance vacature online marketing

Hey online marketeer 👋,

Werk jij al jaren in de wondere wereld van de online marketing en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En werk je al als freelancer en wil je dit ook blijven doen? Dan is deze freelance-vacature dé kans die je zoekt.

Vrijheid, in een leuk & enthousiast team. Dat is wat jij krijgt bij LeadLogic.

LeadLogic

Bij LeadLogic verbind je jezelf als freelance online marketeer aan een tof en energiek team van meer dan 30 marketeers. En dat doe je voor ongeveer 8 uur tot 16 uur per week. Je bent dan een volwaardig teamlid, met de vrijheid van een freelancer. 

De uren kan je maken op één vaste dag, maar ook verdelen over de week. Komt de ene week de dinsdag beter uit en de andere week de vrijdag? Dan is dat geen probleem! Ook kies je zelf waar je werkt. Wij hebben twee kantoren, maar ook is er de optie om vanuit huis te werken of een keer met één van je collega’s mee te gaan naar een opdrachtgever.

Wat je gaat doen

Als freelance online marketeer kan je bij ons aan de slag als specialist, denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA en/of e-commerce, of als allrounder. Je draait jouw eigen projecten, welke aansluiten op jouw expertise, maar wordt ook ingeschakeld als coach. Ook wordt je betrokken bij strategietrajecten (of mag je deze volledig zelf uitvoeren), het implementeren van deze strategie en ben je een projectmaatje. Dit houdt in dat je meekijkt- en denkt bij de collega die jouw strategie tot uitvoering brengt. Dat is wat deze opdracht zo uitdagend & dynamisch maakt. 

 

Online groeimodel

Naast de projecten & coaching is er ook voldoende ruimte voor jouw ontwikkeling. Zo kan je aansluiten bij teamdagen & kennissessies. Ook kan je – vanuit jouw expertise – zelf een kennissessie verzorgen als je dat leuk vindt. 

Wat we zoeken in jou

Wat je van ons krijgt

Heb je nog vragen? Stuur Jeroen gerust een appje.

Geïnteresseerd in deze freelance-functie?

Zijn je handen gaan jeuken van deze vacature en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Kom dan kennismaken!

 

Ken je ons al en wil je meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook! Je kan daarvoor contact opnemen met Jeroen.

Zo kom je bij LeadLogic:

Stuur een berichtje

Maak kennis met ons

Doe een testopdracht

Begin met je nieuwe baan!