E-mail marketing specialist

Voor e-mail marketing specialisten die een functie als allround online marketeer ambiëren.
Online adverteren - Google Ads - LeadLogic

Hey e-mail marketing specialist 👋,

Ben jij een bedreven online marketeer met ervaring in e-mail automation? Maar ben je er – net als wij – van overtuigd dat allround online marketeer leuk is? Dan ben je bij ons meer dan welkom.

LeadLogic

Waarom LeadLogic​

 

LeadLogic is anders dan veel marketingbureaus. Waarom? Omdat jij centraal staat. Want als jij blij bent, zijn jouw opdrachtgevers en wij dat ook. We hebben zelfs een manager Werkplezier, die onze digital marketeers volledig ondersteunt en ontzorgt om de werkweek zo aangenaam mogelijk te maken. Leuk feitje: onze seniors zijn zo blij dat ze gemiddeld zelfs 3,5 jaar blijven!

Daarbij staan wij bij LeadLogic voor kwaliteit. Dus geen overload aan opdrachtgevers, maar persoonlijk contact. Zo heb jij de tijd die je nodig hebt om de klant te leren kennen en samen naar mooie resultaten toe te werken. Wij kiezen onze opdrachtgevers met grote zorgvuldigheid. Zo bieden wij jou projecten met voldoende uitdaging en groeimogelijkheden. Daarnaast heb jij ook zelf de keuze welke projecten je wel en niet aanneemt. Zo doe je enkel projecten waar jij écht in gelooft. 

Jouw ontwikkeling

Jouw groei staat centraal. Daarom heb je wekelijkse tijd voor zelfontwikkeling. Maar ook van je collega’s kan je nog veel leren. Je komt in een groot team met allround marketeers, waar ook diverse andere specialisten aan verbonden zijn. Zo versterken en leren we van elkaar. 

Ben jij op zoek naar een bureau waar je je kennis kan overdragen aan collega’s én je jezelf ontwikkelt tot allround online marketeer? Aangenaam kennismaken!

Online groeimodel

Jouw werkweek

Variatie en uitdaging staan centraal in jouw werkweek. Enerzijds draai je jouw eigen producten en bedenk je strategieën voor onze opdrachtgevers en werk je deze uit, anderzijds coach je jouw collega’s met jouw kennis op het gebied van jouw specialisme. Hiernaast ben jij de vraagbaak voor onze opdrachtgevers. Samen komen jullie tot een strategie, gebaseerd op verschillende fases, kanalen, doelgroepen en doelstellingen. 

Naast de projecten & coaching is er ook voldoende ruimte voor jouw ontwikkeling. Zo kan je aansluiten bij teamdagen & kennissessies. Ook kan je – vanuit jouw expertise – zelf een kennissessie verzorgen als je dat leuk vindt. 

 

Wat we zoeken in jou

Wat je van ons krijgt

Heb je nog vragen? Stuur Anneloes gerust een mail.
Anneloes Kuipers
Recruiter

Geïnteresseerd in deze functie?

Ken je ons al en wil je meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook! Je kan daarvoor contact opnemen met Anneloes.