Bijbaan als Digital Sales Talent

8 - 16 uur per week
Wil jij werken op de scherpe snede van marketing en sales? Dan is dit jouw kans! Benieuwd? Lees dan snel verder!
Over ons_LeadLogic online marketing (191)

Hi student 👋,

Yes, je leest het goed. Bij LeadLogic hebben we nu een positie open voor een bijbaan die niet alleen goed betaalt, maar waar je ook nog ontzettend veel van leert. Studeer jij commerciële economie, klinkt online marketing en sales als muziek in je AirPods *uhmm* oren en houd jij van een informele werksfeer met jonge, ambitieuze collega’s? Ga er dan eens goed voor zitten.

Marketing detachering - LeadLogic

Hoe jij ons team versterkt

Bij LeadLogic werken we dagelijks met meer dan 30 online marketeers aan de groei van ambitieuze MKB-bedrijven. Dat doen we door organisaties vind- en zichtbaar te maken via alle mogelijke digitale kanalen. Het accent ligt steeds meer op B2B-organisaties, waarbij de meeste van hen doorgaans een eigen new business collega (of zelfs een compleet team) in dienst hebben. Voor de opdrachtgevers waar dat niet van toepassing is, willen wij zelf meer voorzetten genereren door de inzet van online social selling, telefonische acquisitie en het beter ‘alignen’ van marketing en sales. En daarom zoeken we dus een Digital Sales talent voor 8 tot 16 uur per week.

Dit ben jij:

Dit ga je doen:

Nu horen we je denken: Klinkt goed, maar wat levert het mij op?

Dat vertellen we je graag! Ben je er klaar voor? Allereerst krijg je van ons natuurlijk een lekker uurloon. Wel €16 per uur. Tikt lekker aan toch? En dat is nog niet alles, want door de salesbonus kan je inkomen maandelijks nog flink opkrikken. 

Is dat nog niet genoeg? Dan hebben we nog een paar voordelen voor je 👇🏻 

Zo kom je bij LeadLogic:

Stuur een berichtje

Maak kennis met ons

Doe een testopdracht

Begin met je nieuwe baan!

LeadLogic online marketing - positionering

Heb je nog vragen? Stuur Jeroen gerust een appje.

Geïnteresseerd in deze bijbaan?

Ken je ons al en wil je meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook! Je kan daarvoor contact opnemen met Jeroen.