Digital Marketing Talent

Ben je klaar met vakkenvullen en ben je op zoek naar een serieuze toffe job?
Vacature online marketing talent

Hoi Digital
Marketing Talent 👋,

Het is ontzettend zuur en ook oneerlijk; je studeert, je bent op zoek naar een baan en je wordt steeds afgewezen omdat je geen relevante werkervaring hebt. Maar je moet toch eerst werken om aan die werkervaring te komen.

Voel je hem al aankomen? Bij ons kan je die werkervaring wel opdoen. Naast je studie én betaald.

Digital Marketing Talent

Groeimodel_samenwerken aan structurele groei

‘‘

Bij LeadLogic heb ik eindelijk een bijbaan gevonden waar ik als student serieus word genomen. Eigen verantwoordelijkheden met veel ruimte om te leren!

- Loes Dekker

Dit krijg je van ons:

Eerlijk is eerlijk. Dit is niet inbegrepen:

Zo kom je bij LeadLogic:

Doe een online test

Tijd voor een kennismaking

Doe een testopdracht

Begin met je nieuwe baan!

Is dit iets voor jou?

Dan is het tijd om te solliciteren! Dat werkt bij ons als volgt: #1 Je doet de online test om te kijken wat je al weet. #2 Heb je die overleefd? Dan nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Ermelo. #3 Klikt het? Dan laten we je nog een opdracht doen om te kijken waar je echt staat. #4 Is je niveau hoog genoeg om ingehuurd te worden door onze opdrachtgevers? Gefeliciteerd met je nieuwe baan en welkom bij de club!

Plan een kennismaking in

Als digital marketing bureau hebben we een kritische blik op allerlei processen die al jarenlang als ‘gewoon’ worden beschouwd. Solliciteren is er één van. Bij ons hoef je geen uitgebreide motivatie en CV op te sturen, maar maken we eerst kennis en drinken we een kop koffie. Of thee. Of priklimonade. Anyway, je kan kennismaken met een consultant die de functie digital marketing talent heeft!

Paul Leune
Paul Leune
Eigenaar LeadLogic

Heb je nog vragen? Stuur Paul gerust een appje.

Geïnteresseerd in deze functie?

Laten we dan kennismaken! Graag willen wij je vragen om onze online test te maken. Deze bestaat uit 14 meerkeuzevragen zodat wij jou en je skills vast een beetje beter leren kennen. Na de test ontvang je direct het resultaat en nemen we contact met je op.