Medior Digital Marketing Consultant

Digital marketeer met passie voor interieur

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij LeadLogic?
vacature-digital-marketeer-passie-interieur-1

Hey digital marketeer 👋,

Vind jij een uitgekiend interieur net zo tof als een slimme online campagne? En geniet jij net zoveel van het binnenhalen van online leads als van het bestellen van nieuwe accessoires voor in huis? Bij LeadLogic kun je deze twee passies combineren en daar je werk hobby van maken.

Misschien viel het je al op in ons vacature-overzicht, maar dit is ook voor LeadLogic een unieke functie. Waar onze marketeers normaalgesproken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers werken, geldt voor deze functie dat je alleen voor opdrachtgevers in de woonbranche aan de slag mag. In samenwerking met onze partner Muntz bedienen we namelijk zo’n 60 winkels, leveranciers en merken in de woon- en interieurbranche. Daarbij gaat het doorgaans om echte A-merken in vloer, wand en raam.

Medior Digital Marketeer

Gerben medior marketeer

‘‘

Binnen LeadLogic heb ik de verantwoordelijkheid, het vertrouwen en de uitdaging gekregen waar ik naar op zoek was. Dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier aan de slag ga!​

- Gerben de Graaf

Dit krijg je van ons:

Eerlijk is eerlijk. Dit is niet inbegrepen:

Zo kom je bij LeadLogic:

Maak kennis met ons

Doe een testopdracht

Begin met je nieuwe baan!

Stage online marketing LeadLogic Jeroen
Jeroen Bos
Eigenaar LeadLogic

Heb je nog vragen? Stuur Jeroen gerust een appje.

Geïnteresseerd in deze functie?

Bel, app of mail Jeroen om kennis te maken. Vergeet niet een foto van jouw eigen interieur of je droominterieur te delen!