Bureaudirecteur in spé / Contentmarketeer

40 uur per week
Heb jij al ruime ervaring met contentmarketing en zin in een volgende stap, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Kom dan de kar van onze nieuwe startup trekken!
LeadLogic online marketing (391)-min

Hey bureaudirecteur in spé 👋,

Yes, je leest het goed. Buro Aangenaam en LeadLogic krijgen een zusje. Aan jou de eer om dit nieuwe label, gericht op content marketing, op te zetten.

Voor een nieuw concept op het gebied van contentmarketing  zoeken we naar een kartrekker met ervaring in de branche. Ervaring als bedrijfsleider of bureaudirecteur is niet vereist, veel meters in contentmarketing wel.

Zin om de kar te trekken van dit nieuwe avontuur?

Marketing detachering - LeadLogic

Het nieuwe label

We kunnen ons inbeelden dat je je nu afvraagt wat je precies van het label kan verwachten. Dat vertellen we je graag! Vooral veel vrijheid. Het is nieuw, dus alle ruimte voor jou om er jouw eigen draai aan te geven en het tot een succes te maken. En dat brengt ons gelijk bij het tweede punt: innovatie / vernieuwend zijn. Bij LeadLogic en Buro Aangenaam zoeken wij altijd naar nieuwe (en bewezen) kanalen om opdrachtgevers te laten groeien. Wij vinden het belangrijk dat ons nieuwe label hier ook voor staat.   

Net als bij Buro Aangenaam en LeadLogic, zal dit contentlabel inzetbaar zijn in alle branches, markten en type bedrijven. Deze diversiteit is onze kracht.

Dit bieden wij jou:

Dit ben jij:

Heb je nog vragen? Stuur Jeroen gerust een appje.

Ben (of ken) jij de bureaudirecteur (in spe) met ambitie?

Dan maken we graag kennis met je en praten we je over alles bij!