Digital Marketing Talents

Jonge en ambitieuze studenten die zijn opgegroeid in de digitale wereld weten precies wat er nodig is om jouw organisatie te helpen groeien. Dit tegen een gunstig tarief. Lees snel verder voor meer informatie!

Hoe LeadLogic jouw organisatie verder helpt.

De Digital Marketing Talents van LeadLogic zijn een belangrijk onderdeel van ons team. De jonge, ambitieuze studenten zijn opgegroeid in de digitale wereld en weten precies wat er speelt op online gebied. Tijdens een strenge selectieproces hebben onze Talents zich ruimschoots bewezen. Alle ins en outs van online marketing leren zij door onze eigen Academy te doorlopen.

Dit is een op maat gemaakt trainingsprogramma, waarin alle onderdelen van online marketing uitgebreid aan bod komen. Zo zorgen wij ervoor dat onze Digital Marketing Talents uitstekend kunnen ondersteunen in de uitvoering van online marketing activiteiten tegen een gunstig tarief. Dankzij de support van ervaren consultants van LeadLogic blijven onze Talents continu groeien. 

Vraag de profielen van onze beschikbare talents op

Heb jij hulp nodig bij de uitvoering van jouw online marketing activiteiten tegen een gunstig tarief? Vraag dan de profielen op van onze beschikbare Digital Marketing Talents en plan een kennismaking in.

Profielen digital marketing talents

Bekijk een case uit de praktijk.

Adventure Veluwe organiseert de leukste uitjes voor jong en oud en streeft naar het creëren van een onvergetelijke ervaring. Maar, om deze uitjes te kunnen organiseren is het van belang dat Adventure Veluwe online gevonden wordt en mensen bekend geraken met wat het bedrijf doet. Hoe pak je zoiets aan?

MaxxNobel logo

MaxxNobel produceert en verkoopt stijlvolle en kwalitatief hoogstaande hondenkussens. De hondenkussens van MaxxNobel zijn voor de hond de perfecte plek om op te slapen en voor het baasje stijlvol genoeg om in huis te laten zien. Tot op het moment van de samenwerking werden de kussens enkel in fysieke winkels verkocht en was de naamsbekendheid laag. MaxxNobel is een merk dat het belang van het online kanaal wel erkende maar zelf de expertise mist om succesvol stappen te kunnen zetten in de online wereld.

Saled is leverancier op het gebied van hoogwaardige professionele LED verlichting. Het bedrijf levert aan meer dan 500 organisaties verspreid over heel Nederland en wil zich met haar hoge kwaliteitsstandaard en hoogwaardige service positioneren als dé leverancier op het gebied van professionele LED verlichting. Tegelijkertijd stond er een website die niet met deze gewenste positionering correspondeerde. Hoe pak je dit probleem aan wanneer je naast te weinig tijd geen online expertise in huis hebt? 

Paul Leune

Benieuwd of onze digital marketing talents passen bij jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met Paul voor een vrijblijvend gesprek.

Omdat wij onze kennis graag delen, is onze LeadLogic Academy ook beschikbaar voor het opleiden van jouw eigen marketing team.