Waarom Klaver Modern Wonen koos voor een marketeer op locatie

Klaver Modern Wonen is een familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van herstofferen van meubels, auto’s, campers en boten. Klaver is met name gespecialiseerd in banken van het merk Gelderland. Deze verkopen zij in hun showroom die te vinden is in Ermelo. Hier kun je onder andere terecht voor (refurbished) design meubilair. Naast de showroom is Klaver Modern Wonen ook online actief met een webshop waar zowel refurbished als nieuwe meubels aangeboden worden.

De aanleiding

Een goede webshop neerzetten, kost veel tijd. Daarnaast moet je ook enige kennis van CMS’en en online adverteren hebben. Dit is iets waar Klaver Modern Wonen tegenaan liep, dus besloten zij dat het tijd werd om een online marketeer in te schakelen. Naast het beschikken over een goede webshop, heeft Klaver Modern Wonen de doelstelling om online groei te realiseren. Hierbij willen ze zich focussen op meer naamsbekendheid, meer verkeer naar de website en natuurlijk ook op het realiseren van meer verkoop. Om hier werk van te maken kreeg Klaver onze Junior Digital Marketing Consultant Amber tot hun beschikking.

 

Amber is vier uur per week op het kantoor van Klaver Modern Wonen te vinden. Het leek Klaver prettig om iemand op locatie te hebben zodat er korte lijntjes zijn en de communicatie vlot en snel kan verlopen. Amber houdt zich op het kantoor van Klaver bezig met de Google Shopping campagnes en het opstellen van Google Search campagnes. Ze maakt een campagne planning zodat er goed inzichtelijk is welke campagnes er nu draaien en wanneer de volgende campagne live gaat. Ook houdt zij zich bezig met het optimaliseren van de webshop en worden er social media campagnes opgezet. Zo zorgt Amber ervoor dat mensen de website van Klaver vinden, meer aankopen doen en dit tegen de laagst mogelijke kosten.

Ronald Klaver Wonen

‘‘

Het is fijn om meteen te
kunnen sparren over
onderwerpen.
Zo heb je direct uitsluitsel
en hoef je lang te wachten
op een reactie via de mail.
De korte lijntjes zorgen er
naar mijn mening voor dat
je snel dingen geregeld
hebt en dan ook sneller
progressie kan boeken.

Ronald van Meer - Medewerker bij Klaver Modern Wonen

LeadLogic online marketing SaaS whitepaper (101)

De aanpak

We hebben hier nog wel een leuk voorbeeld bij. Om de Google Ads zo effectief mogelijk te maken, waren nieuwe landingspagina’s noodzakelijk. Amber ging een middagje zitten met een medewerker van Klaver, en voila: een nieuwe landingspagina stond! Super efficiënt werken, toch?

In dit voorbeeld zit Amber alleen op locatie, maar dit betekent niet dat Amber er ook alleen voorstaat. Ze kan altijd terugvallen op haar mede-LeadLogic’ers wanneer ze ergens tegenaan loopt. Op deze manier haalt Klaver de kennis van maar liefst 27 marketeers in huis.

Lijkt het hebben van een
marketeer op locatie je interessant?

Kom dan eens kennismaken onder het genot van een bakje koffie. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn.