Partners.

Samen sta je sterker dan alleen. Dat is de reden waarom wij bij LeadLogic nauw samenwerken met onze partners. Nu hoor ik je denken, partners? We stellen ze graag aan je voor.
Basisvoorwaarden inzet marketing webshops - webwinkels
Partners en tools - hier groeien organisaties
LeadLogic online marketing - Partners

Samenwerken aan structurele groei.

Bij LeadLogic zijn we graag bezig met waar we goed in zijn, namelijk structurele groei realiseren. Dit doen we door online marketing in te zetten op de manier die aansluit bij jouw organisatie. Toch zijn er meerdere aspecten buiten online marketing die bijdragen aan succes, zoals een sterke website of unieke animatie. Daarom werken wij samen met onze partners om je te kunnen ontzorgen op alle vlakken. 

Maak kennis met onze partners.

Samen sta je sterker
dan alleen.

We zijn een ondernemend adviesbureau dat graag strategisch en operationeel meewerkt aan het realiseren van groei. We doen waar we goed in zijn en draaien er geen doekjes omheen dat dit onze focus is. Om onze dienstverlening uit te breiden werken we samen met onze partners om je ook op het gebied van bijvoorbeeld een animatie of website te helpen groeien. Zo onderhouden wij de korte lijntjes, zorgen we dat het project goed verloopt en kun jij focussen op waar je het beste in bent.

Ons geheim? We lopen graag de deur bij elkaar plat. Letterlijk. Met kantoren in Amersfoort en Ermelo bij onze partners op locatie houden we de lijntjes kort. Op deze manier heb je het beste van twee partijen, maar dan met één aanspreekpunt.

LeadLogic online marketing (8)

Benieuwd hoe we voor jouw organisatie
structurele groei kunnen realiseren?

Wij zijn dus Draad. Een internetbureau uit Nijkerk. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites en online applicaties die nét even anders zijn. Sinds de zomer van 2013 doen we dat samen vanuit het prachtige Tabakhuis in het exotische Nijkerk. Met liefde, expertise, toewijding en zo nu en dan een biertje werken we aan websites en online projecten die het verschil maken.

Je doelgroep is in constante beweging. Trends, innovaties en vele andere factoren dwingen jouw bedrijf of merk mee te bewegen. Om in deze vraag te voorzien creëert Mandelo dynamische merken. Zowel on- als offline zorgen we dat je klaar bent voor de toekomst. 

We wisselen kennis, ervaring en ideeën met elkaar uit. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Want iedere opdracht is het begin van een nauwe en langdurige samenwerking waarin we constant op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.

Buro Aangenaam

Aangenaam! 

Wij zetten jouw werkgeversmerk aan. Wij zijn geen uitzendbureau of recruitmentpartij. Nee, wij helpen je op een andere manier bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. 

Dat doen wij op basis van de KPA-methodiek. Vanuit een heldere positionering maken we de vertaalslag naar jouw werkgeversmerk en zetten we een werken bij omgeving neer die naadloos aansluit op de kern van jouw organisatie. 

Aan de hand van content marketing en activerende vacature campagnes zorgen we ervoor dat jij zichtbaar bent onder de juiste doelgroep en dat we de de meest relevante kandidaten aantrekken voor jouw openstaande vacatures.

Goede ideeën hoeven echt niet uit een grachtenpand te komen. Stal helpt jouw merk ijzersterk in de markt te zetten d.m.v. strategie, branding en activatie.

LeadBot logo

LeadBot is ontwikkeld vanuit de ervaring van digital marketeers. Vanuit die expertise is er een SaaS-tool ontwikkeld die echt het verschil maakt.

LeadBot zorgt er namelijk voor dat een websitebezoek beter is én dat bezoekers worden omgezet naar leads door laagdrempelige contactmogelijkheden. Door de inzet van LeadBot ga jij nóg meer resultaat behalen met digital marketing.

De tool is eenvoudig te installeren én heeft tegelijkertijd ontzettend veel mogelijkheden.

Vertel ons over jouw uitdaging.

Heb jij een gaaf project of zou je eens willen sparren over de groei van jouw organisatie? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.