Online marketing opleiding

Mis je de ervaring en kennis om online marketing voor jouw bedrijf te voeren? Dan biedt deze opleiding uitkomst! Tijdens deze opleiding maak jij kennis met alle aspecten van online marketing.
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Laat jouw bedrijf groeien

In deze opleiding maak jij kennis met alle aspecten van online marketing. Van SEO en SEA tot Facebook en Instagram tot websiteoptimalisatie. Door de combinatie van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching krijg jij alle facetten van online marketing onder de knie. Door de praktijkgerichte benadering, heb jij na de opleiding een duidelijke online marketingstrategie voor jouw bedrijf.

Waarom deze opleiding?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €4.050

Een website die wel aanvragen en bestelling oplevert?

Tijdens onze opleiding leer je hoe! Tijdens de opleiding maak jij kennis met alle onderdelen van online marketing. Door kennis te maken met alle onderdelen, kun je een volledige en doordachte online marketingstrategie ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien. 

Door de persoonlijke coaching van onze ervaren marketeer, leer jij jouw online marketingstrategie nog scherper neer te zetten om daarmee de kans op succes te vergroten.

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die meer uit zijn of haar website wilt halen, door middel van online marketing. Bij de opleiding beginnen we aan het begin, daarom is het toegankelijk voor iedereen.

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de opleiding is om jou op te leiden tot allround, online marketeer. Dit houdt in dat jij bekend bent alle facetten van online marketing.

Na de opleiding heb jij ervaring met hele online marketingproces. Van het bedenken van een strategie, tot het instellen van alle tools, tot het analyseren van gegevens om de website verder te optimaliseren.

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Ook krijg je toegang tot externe hulpmiddelen zoals social media kanalen en mailchimp.

Examen & certificaat

De opleiding is ingedeeld in verschillende praktijkopdrachten. Deze moet je halen, voor je kunt starten aan het volgende onderdeel. Daarnaast krijg je tussentijdse toetsen en is er een eindtoets. 

Wanneer je alle onderdelen met een voldoende afsluit, ontvang je van ons een officieel certificaat.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen tot je het wel haalt. 

Meer weten over de online marketing opleiding?

Wil jij beter worden in online marketing? Kies dan voor deze opleiding. De opleiding is uniek door de combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.