Versterking van je online marketing team.​

We snappen dat het marketingvak veel taken met met zich mee kan brengen. Strategieën bedenken, campagnes opstellen,  campagnes uitvoeren en alles wat daarbij komt kijken. Soms kun je hier tijdelijk extra hulp voor kunt gebruiken. Want als je collega’s genieten van een welverdiende vakantie dan wil je toch alsnog dat de campagnes goed  doorlopen?

Projecten - online marketing
Meewerkstage tiktok

Wanneer kan ik een online marketeer inzetten?

Ben jij op zoek naar een online marketeer die je ondersteuning kan bieden? Soms kan dit voorkomen, bijvoorbeeld wanneer je:

Onze online marketeers zijn inzetbaar waar en wanneer jij dat wilt. Zelf ben je in de lead zodat je de controle behoud over de beoogde resultaten. Onze consultants hebben alle kennis en kunde in huis die je nodig hebt bij jouw project, zonder dat je hier zelf tijd in hoeft te investeren. Daarnaast zijn al onze marketeers een uitgebreid proces en een assessment doorgegaan zodat we de best mogelijke kwaliteit leveren. Deze kwaliteit waarborgen we door constant te investeren in kennissessies en persoonlijke ontwikkeling.

We snappen dat aan online marketing detacheren een tijdspad verbonden zit. Daarom hebben we ook geen hard feelings wanneer een project afgerond wordt. Kortom, wel de lusten en niet de lasten 🙂

over ons-werkplezier

Waarom online marketing detacheren?

Kennis en ervaring van een marketingteam in één persoon.

Met een externe online marketeer van LeadLogic heb je altijd een bak ervaring en een frisse wind in huis. Geen enkele marketeer heeft alle kennis, maar met onze achterban van ruim dertig collega's en onze partners hebben we alle kennis beschikbaar.

Altijd up to date

Door de interne kennissessies en coaching zorgen we ervoor dat we altijd up to date blijven. Naast dat we altijd op de hoogte zijn van actuele trends in de wereld van online marketing zorgen we ervoor dat onze online marketeers nooit stil staan. We laten natuurlijk onze opdrachtgevers structureel groeien, maar daarnaast ook onze medewerkers.

Het gevoel van een werknemer zonder de lasten

Wanneer je ervoor kiest om online marketing detachering in te zetten heb je een goede werknemer over de vloer zonder dat je de lasten ervaart. Is bijvoorbeeld onze online marketeer afwezig in verband met een griepje? Dan hoef jij je geen zorgen te maken.

Wat we doen.

Wij geloven niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak. Daarom kijken we welke online marketeer het beste bij jouw organisatie en doelstellingen past.

iconen_werkwijze-online marketing op locatie

Werken op locatie.

Het liefst werken we gedurende het traject deels of volledig bij bij jouw organisatie op locatie. Zo behouden we korte lijntjes en is het mogelijk dat de online marketeer snel met je kan schakelen. Komt het niet uit? Dan staat er altijd een werkplek klaar bij onze kantoren in Ermelo of Amersfoort.

werkwijze-icoon samen groeien

Samen groeien.

Onze online marketeers kun je inzetten wanneer en waarvoor jij deze nodig hebt. Samen zorgen we voor online groei en een frisse blik op je marketingstrategie. Afhankelijk van de strategische aard zoeken we samen naar een passende consultant bij jouw opdracht.

werkwijze-icoon-kennismaken-online marketing

No hard feelings.

Is het tijdelijke gat opgevuld, het project afgerond of wil je onze online marketeer langer inzetten dan vooraf verwacht? Op en afschalen van de uren is geen probleem. No hard feelings.

Deze digital marketing consultants staan morgen al voor je klaar.

André de Ruijter

André de Ruijter

Senior digital marketing consultant
Julia Offinga

Julia Offinga

Medior digital marketing consultant
Gerben de Graaf

Gerben de Graaf

Medior digital marketing consultant
Celine Goud

Celine Goud

Junior digital marketing consultant
Twan Wellenberg

Twan Wellenberg

Junior Digital Marketing Consultant
Rosalie Albergati

Rosalie Albergati

Junior digital marketing consultant
Patrick Campagne

Patrick Campagne

Digital marketing talent
Mathyn

Mathyn Nieuwenhuis

Digital marketing talent

Deze organisaties gingen je voor.

Op zoek naar een online marketeer die

vanaf morgen voor jou aan de slag kan? Laat het ons weten. We denken graag met je mee welke consultant het beste bij je past. 

Paul Leune
Paul Leune
Eigenaar LeadLogic

Liever gelijk sparren? Stuur Paul gerust een appje of doe een belletje.