Aanvulling op jouw marketingteam.​

Ben jij op zoek naar een parttime marketeer, maar maakt de schaarste in de markt jouw zoektocht lastig? Laat ons je helpen met een marketeer als (tijdelijke) uitbreiding van eigen jouw marketingteam.

Projecten - online marketing
Meewerkstage tiktok

Wanneer kan ik een online marketeer inzetten?

Ben jij op zoek naar een online marketeer die je ondersteuning kan bieden? Soms kan dit voorkomen, bijvoorbeeld wanneer je:

Flexibiliteit

Onze online marketeers zijn inzetbaar waar en wanneer jij dat wilt. Zelf ben je in de lead zodat je de controle behoudt over de beoogde resultaten. Onze consultants hebben alle kennis en kunde in huis die je nodig hebt bij jouw project, zonder dat je hier zelf tijd in hoeft te investeren. Daarnaast gingen al onze marketeers een uitgebreid proces en assessment door zodat we de best mogelijke kwaliteit leveren. Deze kwaliteit waarborgen we door constant te investeren in kennissessies en persoonlijke ontwikkeling.

We snappen dat aan online marketing detacheren een tijdspad verbonden zit. Daarom hebben we ook geen hard feelings wanneer een project afgerond wordt. Kortom, wel de lusten en niet de lasten 🙂

over ons-werkplezier

Waarom online marketing detacheren?

Geen eigen werving en selectie.

Door de schaarste in de markt is het vinden van een (parttime) marketeer een lastig pakket. Werving en selectie kost tijd en het levert wellicht niet genoeg op. Als je kiest voor een consultant van LeadLogic heb je niet de lasten van een werknemer, maar wel de lusten van een ervaren marketeer.

Kennis en ervaring van een marketingteam in één persoon.

Met een externe online marketeer van LeadLogic heb je altijd een bak ervaring en een frisse wind in huis. Geen enkele marketeer heeft alle kennis, maar met onze achterban van ruim dertig collega's en onze partners hebben we alle kennis beschikbaar.

Het gevoel van een werknemer zonder de lasten.

Wanneer je ervoor kiest om online marketing detachering in te zetten heb je een goede werknemer over de vloer zonder dat je de lasten ervaart. Is bijvoorbeeld onze online marketeer afwezig in verband met een griepje? Dan hoef jij je geen zorgen te maken.

Wat we doen.

Wij geloven niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak. Daarom kijken we welke online marketeer het beste bij jouw organisatie en doelstellingen past.

iconen_werkwijze-online marketing op locatie

Werken op locatie.

Het liefst werken we gedurende het traject deels of volledig bij jouw organisatie op locatie. Zo behouden we korte lijntjes en is het mogelijk dat de online marketeer snel met je kan schakelen. Komt het niet uit? Dan kunnen wij altijd terugvallen op onze kantoren in Ermelo of Amersfoort.

werkwijze-icoon samen groeien

Samen groeien.

Onze online marketeers kun je inzetten wanneer en waarvoor jij deze nodig hebt. Samen zorgen we voor online groei en een frisse blik op je marketingstrategie. Afhankelijk van het type vraagstuk zoeken we samen naar een passende consultant bij jouw opdracht.

werkwijze-icoon-kennismaken-online marketing

No hard feelings.

Is het tijdelijke gat opgevuld, het project afgerond of wil je onze online marketeer langer inzetten dan vooraf verwacht? Op- en afschalen van de uren is geen probleem. No hard feelings.

Deze digital marketing consultants staan morgen al voor je klaar.

Joran van Diermen

Joran van Diermen

Senior digital marketing consultant
Julia Offinga

Julia Offinga

Medior digital marketing consultant
Gerben de Graaf

Gerben de Graaf

Medior digital marketing consultant
Lysanne Westra

Lysanne Westra

Junior digital marketing consultant
Rosalie Albergati

Rosalie Albergati

Medior digital marketing consultant
Merel

Merel van Zijl

Junior digital marketing consultant
Anoek de Jong

Anoek de Jong

Junior digital marketing consultant
Lucas avatar (1)-min

Lucas Kruiniger

Junior digital marketing consultant
Profielfoto Sharonne

Sharonne Knoops

Junior digital marketing consultant
Thomas

Thomas Gerth

Junior digital marketing consultant

Deze organisaties gingen je voor.

Ik ben geïnteresseerd!

Goed om te horen dat je geïnteresseerd bent in ons concept. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te bepalen welke consultant het beste bij je past.

Paul Leune
Paul Leune
Eigenaar LeadLogic

Liever direct contact? Stuur Paul gerust een appje of doe een belletje.