Detachering van marketing professionals

Een aanvulling op jouw marketingteam.

Ben jij op zoek naar een parttime marketeer, maar maakt de schaarste in de markt jouw zoektocht lastig? Laat ons je helpen met een marketeer als (tijdelijke) uitbreiding van eigen jouw marketingteam.

Projecten - online marketing
Meewerkstage tiktok

Waarvoor kan ik een marketeer inzetten?

Ben jij op zoek naar een (online) marketeer die jou kan ondersteunen in de marketingwerkzaamheden? Bijvoorbeeld wanneer je:

Marketing detachering = flexibiliteit

Onze online marketeers zijn inzetbaar waar en wanneer jij dat wilt. Zelf ben je in de lead zodat je de controle behoudt over de beoogde resultaten. Onze consultants hebben alle kennis en kunde in huis die je nodig hebt bij jouw project, zonder dat je hier zelf tijd in hoeft te investeren. Daarnaast gingen al onze marketeers een uitgebreid proces en assessment door zodat we de best mogelijke kwaliteit leveren. Deze kwaliteit waarborgen we door constant te investeren in kennissessies en persoonlijke ontwikkeling.

We snappen dat aan online marketing detacheren een tijdspad verbonden zit. Daarom hebben we ook geen hard feelings wanneer een project afgerond wordt. Kortom, wel de lusten en niet de lasten 🙂

over ons-werkplezier

Waarom online marketing detacheren?

Geen eigen werving en selectie.

Door de schaarste in de markt is het vinden van een (parttime) marketeer een lastig pakket. Werving en selectie kost tijd en het levert wellicht niet genoeg op. Als je kiest voor een consultant van LeadLogic heb je niet de lasten van een werknemer, maar wel de lusten van een ervaren marketeer.

Kennis en ervaring van een marketingteam in één persoon.

Met marketing detachering bij LeadLogic heb je altijd een bak ervaring en een frisse wind in huis. Geen enkele marketeer heeft alle kennis, maar met onze achterban van ruim dertig collega's en onze partners hebben we alle kennis beschikbaar.

Het gevoel van een werknemer zonder de lasten.

Wanneer je ervoor kiest om online marketing detachering in te zetten heb je een goede werknemer over de vloer zonder dat je de lasten ervaart. Is bijvoorbeeld onze online marketeer afwezig in verband met een griepje? Dan hoef jij je geen zorgen te maken.

Marketing detachering - LeadLogic

Detachering online marketeer

Een online marketeer van LeadLogic bij jou op locatie brengt vele voordelen met zich mee. Na een rondleiding en wat gesprekken intern voelen wij ons als een vis in het water op jouw kantoor en zijn we onderdeel van jouw team. We pakken zelf onze koffie, dus je hoeft ons niet de hele dag te behandelen als een gast, promise. 

Bij marketing detachering op locatie het handig om een vast moment met elkaar af te spreken om bij te praten. Vaak doen we dit aan het begin van de dag of het dagdeel. We bespreken de lopende online marketing campagnes, nieuwe uitdagingen en andere lopende zaken. Zo kan de online markteer op locatie direct aan de slag met de juiste prioriteiten.

Wat we doen bij marketing detachering

Wij geloven niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak binnen marketing detachering. Daarom kijken we welke online marketeer het beste bij jouw organisatie en doelstellingen past.

iconen_werkwijze-online marketing op locatie

Werken op locatie.

Het liefst werken we gedurende het traject deels of volledig bij jouw organisatie op locatie. Zo behouden we korte lijntjes en is het mogelijk dat de gedetacheerde online marketeer snel met je kan schakelen. Komt het niet uit? Dan kunnen wij altijd terugvallen op onze kantoren in Ermelo of Amersfoort.

werkwijze-icoon samen groeien

Samen groeien.

Onze online marketeers kun je inzetten wanneer en waarvoor jij deze nodig hebt. Samen zorgen we voor online groei en een frisse blik op je marketingstrategie. Afhankelijk van het type vraagstuk zoeken we samen naar een passende consultant bij jouw opdracht.

werkwijze-icoon-kennismaken-online marketing

No hard feelings.

Is het tijdelijke gat opgevuld, het project afgerond of wil je onze online marketeer langer inzetten dan vooraf verwacht? Op- en afschalen van de uren bij marketing detachering is geen probleem. No hard feelings.

Deze online marketing consultants staan morgen al voor je klaar.

Nelleke van Velde

Nelleke van Velde

Senior digital marketing consultant
Gerben de Graaf

Gerben de Graaf

Senior digital marketing consultant
Portretfoto Melony - LeadLogic

Melony van Manen

Medior digital marketing consultant
Lysanne Westra

Lysanne Westra

Medior digital marketing consultant
Merel

Merel van Zijl

Junior digital marketing consultant
Portret Anoek LL

Anoek de Jong

Junior digital marketing consultant
Profielfoto Sharonne

Sharonne Knoops

Junior digital marketing consultant
Thomas

Thomas Gerth

Junior digital marketing consultant
Boudewijn van Overloop - LeadLogic

Boudewijn van Overloop

Junior digital marketing consultant

Deze organisaties gingen je voor.

Ik ben geïnteresseerd in marketing detachering

Goed om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze marketing detachering. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te bepalen welke consultant het beste bij je past.

Paul Leune
Paul Leune
Eigenaar LeadLogic

Liever direct contact? Stuur Paul gerust een appje of doe een belletje.