LinkedIn training

Heb jij een zakelijke doelgroep? Dan kan LinkedIn een uitkomst zijn! Met LinkedIn kan je heel specifiek targetten, waardoor je de juiste doelgroep bereiken. Weten hoe? Volg de training!
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Bereik jouw doelgroep met LinkedIn

Gedurende 4 weken leer je door middel van deze training alle functionaliteiten die LinkedIn jou te bieden heeft. Door de combinatie van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching weet je in mum van tijd hoe LinkedIn jouw bedrijf kan helpen groeien.

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €825

Verkopen via LinkedIn?

Tijdens deze training maak je kennis met de uitgebreide mogelijkheden van LinkedIn. Samen kijken wij wie jouw doelgroep is, wat hun gedrag is en wat hun behoeften zijn. Op basis hiervan stel je een contentstrategie op, waarbij wij jou ondersteunen. Bij het opstellen van de contentstrategie, kijken we naar de verschillende benaderingen binnen LinkedIn. Zo ben jij na de training klaar om de markt te veroveren. 

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die LinkedIn wil toevoegen aan de online marketingstrategie. We beginnen aan het begin, hierdoor is het voor iedereen goed te volgen.

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou te leren op welke verschillende manieren je LinkedIn kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Hierbij kijken we naar verschillende topics, waaronder: de doelgroep, juiste content en strategie. 

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over deze LinkedIn-training?

Wil jij beter worden in het gebruiken van LinkedIn als marketingkanaal? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching.