Partners & Tools

LeadLogic heeft een intensieve samenwerking met toonaangevende partijen.

LeadLogic beschikt over diverse certificeringen en blijft door de nauwe samenwerking met meerdere partijen op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel ontwikkelende internetbranche.

Google Certified Partner

Om voor uw organisatie de juiste handelingen te doen om maximaal online rendement te behalen, willen wij altijd onze kennis op pijl houden. Daarom beschikken wij over alle certificaten die Google momenteel aanbiedt.

Search Advertising

Met de Search Advertising specialisatie wordt onze kennis erkend over algemene en gevorderde zoekconcepten. Zo maken wij het mogelijk om campagnes met zoekadvertenties te maken, beheren, meten en optimaliseren.

Mobile Advertising

De Mobile Advertising specialisatie is ons gegeven door aangetoonde productprestaties en erkenning van onze specialistische kennis. Onze kennis biedt de mogelijkheden tot het opstellen van gevorderde concepten van Mobile Advertising. Zo verzorgen we onder andere de juiste advertentie-indelingen, optimaliseren we de biedingen en targeting en zorgen we voor metingen en optimalisatie.

Display Advertising

Door middel van onze kennis en productprestaties is ook de Display Advertising specialisatie toegewezen. Onze ervaring in het Display Netwerk zorgt voor mogelijkheden tot het maken, beheren, meten en optimaliseren van uw campagnes.

Shopping Advertising

De Shopping Advertising specialisatie toont aan dat we beschikken over specialistische kennis tot het vertonen van uw producten in Google Shopping. We verzorgen uw Merchant Center-account en productgegevensfeed, zodoende maken en beheren we al uw shoppingcampagnes.

Video Advertising

De Video Advertising specialisatie is de certificering gebaseerd op vaardigheden op het gebied van campagnes op YouTube. Zo verzorgen en optimaliseren wij uw videoadvertentiecampagnes en kunnen we u alle mogelijkheden bieden.

Digital Sales

Het Digital Sales certificaat is gebaseerd op onze vaardigheden voor het aanbieden van uw producten. Door de juiste denkwijzeen keuzes te maken voor uw advertentiebeleid maken wij het mogelijk om voor elk product de juiste digitale oplossing te benutten.

Google Analytics IQ

Het opstellen en beheren van campagnes begint bij data. Wij verzorgen uw Google Analytics account en zorgen dat alles goed is geconfigureerd. Door middel van de digitale analyses kunnen we altijd uw campagneresultaten onderbouwen. Het Google Analytics certificaat is ons toegewezen als bewijs van onze vaardigheden.

Samenwerken met LeadLogic = werken met de beste tools.

Ter ondersteuning van online marketing werken wij samen met toonaangevende partijen en maken wij gebruik van de beste tools. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of tools die kunnen bijdragen aan nog meer resultaat, dan zetten we die direct in. Zo blijven we voorop lopen in de snel ontwikkelende internetbranche.

Diensten en werkwijze Contact