98% of your website visitors don’t contact you

But that doesn’t mean they’re not interested.

Leadfeeder.com

Leadfeeder is een webbased applicatie die door marketing data te integreren in het sales proces de kans op verkopen vergroot.

Identificeer bezoekers

Zie welke bedrijven en personen uw website bezoeken.

Zie waar ze naar kijken

Wetend welke pagina’s ze bezoeken brengt u in de gelegenheid efficiënt op te volgen.

Krijg een waarschuwing per e-mail

Leadfeeder zal u per e-mail op de hoogte stellen wanneer een door u geselecteerd bedrijf de website bezoekt.

Stuur leads door naar uw CRM

Leadfeeder zal uw CRM automatisch updaten wanneer een lead de website opnieuw bezoekt.

Connect en krijg de leads van de afgelopen 30 dagen gratis

Connect met Google Analytics

Alles wat u nodig heeft is Google Analytics en verder niks. Leadfeeder is dé nummer 1 gewaardeerde app voor Google Analytics en de beste manier om nieuwe sales leads te genereren. Om te starten met Leadfeeder heeft u alleen toegang nodig tot het Google Analytics profiel van uw bedrijf.

Krijg gratis toegang tot de leads van de afgelopen 30 dagen.

Het grootste voordeel van het gebruiken van Google Analytics voor leadgeneratie is dat u op een gouden berg zit en leadfeeder het direct naar de oppervlakte kan brengen. Leadfeeder gaat 30 dagen terug in het vergaren van historische data zodat u direct gegevens heeft om mee te werken.

Leadfeeder beschikt over vele handige opties om leadgeneratie en nurturing zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  • LinkedIn: Leadfeeder laat u de contacten zien van het bezoekende bedrijf waar u al connectie mee heeft. Zo kunt u gemakkelijk een gesprek starten.
  • Automatisch lead scores: de warmste leads worden automatisch boven de lead lijst geplaatst zodat u weet waar u de focus kunt leggen.
  • MailChimp intregratie: na het verzenden van een e-mail kunt u monitoren wat de bezoekers op de website doen en de gesprekken sturen op gedrag.
  • Persoonlijke e-mail meldingen: wanneer specifieke bedrijven uw website bezoeken krijgt u een e-mail zodat u perfect getimed kunt opvolgen.
  • Leads naar uw CRM: wanneer uw CRM verbonden is met Leadfeeder worden nieuwe bezoeken automatisch gerapporteerd in uw CRM.
  • Meerdere gebruikers: voeg zoveel gebruikers toe als u wenst. Mis nooit meer een lead door met het hele team samen te werken in 1 krachtige tool.
  • Krachtige zoekfunctie: zoek elk bedrijf in Leadfeeder en bekijk de volledige bezoeker historie om zo het complete plaatje van interesses te zien.
  • Diverse filtering: creëer en sla verschillende filters op om bijvoorbeeld bezoeken van een bepaalde AdWords campagne of op een bepaalde pagina makkelijk te monitoren.
Small
€ 53 p/m
200 unieke bedrijven per maand
Medium
€ 89 p/m
400 unieke bedrijven per maand
Large
€ 152 p/m
1000 unieke bedrijven per maand
Extra Large
€ 269 p/m
3000 unieke bedrijven per maand

Voor vragen, advies of als u gelijk wilt starten, neemt u gerust contact op.

Alinda Roelofsen
accountmanager

06 57747621