Job Marketing

Bindt en vindt de juiste medewerkers voor jouw organisatie.
69797077_139935827240006_1662622954303014815_n

Onze werkwijze

De tijden dat je als werkgever een vacature plaatst en vervolgens achteraf kunt leunen, zijn écht verleden tijd. Hoe onderscheid jij jezelf als werkgever van de concurrent in de krappe arbeidsmarkt? 

Samen met Recroot – onze partner gespecialiseerd in Employer Branding  – helpen wij organisaties bij het versterken van hun employer brand via online branding campagnes, bedrijfsvideo’s en social media om zo de awareness onder potentiële medewerkers te vergroten. Daarnaast helpen wij bij het vervullen van openstaande vacatures door middel van sterke online campagnes en onze Quickscans. 

 

Met het online employer branding pakket ondersteunen wij jouw organisatie continu bij het creëren van online awareness onder jouw doelgroep. En dat voor een vaste lage prijs.

✅ Continu onder de aandacht
✅ Complete branding strategie
✅ Vaste lage prijs

 

Met de Quick scan kunnen we via een datagedreven test en laserscherpe targeting jouw doelgroep testen of ze geschikt zijn voor jouw organisatie en vacature. Op deze manier kom jij in contact met de meest geschikte kandidaten voor jouw vacatures.

✅ Datagedreven testen
✅ Direct in contact met potentiële werknemers
✅ Al vanaf € xx,xx

Full Job Marketing biedt volledige ondersteuning op alle vlakken van job marketing. Zo creëren we niet alleen awareness onder de doelgroep, maar voeren we ook complete vacature campagnes uit om de juiste medewerker te vinden.

✅ Complete ondersteuning
✅ Inclusief Quick Scan
✅ Al vanaf € xx,xx

 

Met het 24/7 realtime dashboard zie je op elk moment van de dag wat er is besteed, hoeveel mensen er al zijn bereikt en hoeveel interactie er heeft plaatsgevonden. Je weet dus altijd precies hoe goed de campagnes draaien!

✅ Real time data
✅ 24/7 inzicht in de campagnes
✅ Al vanaf € xx,xx

Samenwerken met LeadLogic = werken met de beste tools.

Ter ondersteuning van onze online marketing activiteiten, werken we samen met toonaangevende partijen en maken we gebruik van de beste tools. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of tools die kunnen bijdragen aan nog meer resultaat, dan zetten we die direct in. Zo blijven we voorop lopen in de snel transformerende internetbranche.

Frank karakter

Onze projecten

We hebben samen al veel organisaties geholpen bij het neerzetten van de organisatie als employer brand en bij het invullen van vacatures.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?