Meet Celine: marketeer met passie voor content

Celine Goud headshot
Celine Goud
Marketingmanager & consultant
4 min
15 feb 2021
thumbnail Meet Celine: marketeer met passie voor content

Meet Celine: onze nieuwste marketing consultant. Celine is na haar studie gestart bij Walibi Holland. Na deze rit was ze klaar om per februari te starten bij LeadLogic. Celine stelt zich aan je voor! 

Knallen, meters maken en mooie dingen creëren. Daar houd ik enorm van en kom ik ‘s ochtends mijn bed voor uit. Bij LeadLogic is dit de dagelijkse gang van zaken. Ik geloof niet in perfectie, maar deze match komt toch wel heel erg in de buurt, vind je niet?

Nieuwe kansen

Maandag 1 februari stapte ik het kantoor van LeadLogic binnen. Met enige spanning, maar dat is gezond. Het scheelt dat ik Paul en Jeroen al ken via een bijbaantje tijdens mijn studie. Ik werkte toen voor een klant van LeadLogic en merkte dat ik superveel leerde van hun kennis over digital marketing. Na dit bijbaantje ben ik Paul en Jeroen blijven volgen, wat uiteindelijk dus resulteerde in deze onwijs toffe baan. Zo zie je maar hoe waardevol het is om al vroeg te beginnen met het opbouwen van een netwerk. Maar goed, om mijn verhaal af te maken. Ik stapte het kantoor binnen en voelde me gelijk thuis. De sfeer, de mensen (die er nu helaas weinig zijn i.v.m. COVID-19), de moderne werkplekken. Het voelde goed. Op deze plek mag ik hele toffe dingen gaan doen. Ik kan niet wachten om te gaan knallen!

Toch is het wel een vreemde tijd om te starten. Wat ik net ook al zei; er zijn bijna geen collega’s op kantoor, handen geven is uiteraard not done en videocalls zijn het nieuwe normaal. De eerste weken zullen voor mij voornamelijk bestaan uit online kennismakingsgesprekjes en daarna zoveel mogelijk vanuit huis aan de slag voor mijn klanten. Fingers crossed dat ik snel alle collega’s in real life kan ontmoeten op kantoor!

Celine-Junior consultant

Let's introduce

Het is wel handig om mezelf eerst even voor te stellen. Dat praat wat makkelijker. Tijdens mijn studie leerde ik dat je daar nooit mee moest beginnen, dat was zo standaard. Prima, dan stoppen we het ergens in het midden! Ook weer opgelost. Mijn naam is Celine van den Bosch, 23 jaar oud en woon in het mooie dorpje Elspeet. Op dit moment nog bij mijn ouders, maar vanaf 1 maart met mijn vriend in ons eerste, eigen huisje. Ook in Elspeet uiteraard. Je moet er vandaan komen, dan snap je het. In juni 2020 rondde ik de studie Communicatie aan hogeschool Windesheim af en ben ik aan de slag gegaan op de marketingafdeling van Walibi Holland. Wat een toffe ervaring om voor zo’n groot merk te mogen werken. Ondertussen hoor ik je al rekenen, dat is nog maar een paar maanden geleden. Klopt. Het was voor mij niet de plek om een vliegende start te maken aan mijn carrière. Ik besloot om me heen te gaan kijken naar andere kansen en kwam weer in contact met Paul. Toeval bestaat niet (toch?), dus het had zo moeten zijn. Wat er daarna gebeurde heb ik je al verteld.

Content queen

Mijn passie voor marketing ontstond tijdens mijn studie. De opleiding Communicatie is zo breed, maar het stukje contentcreatie sprak mij vanaf het begin al aan. Op welke manier trigger je de klant met een tekst om jouw product te kopen? Welke woorden passen bij een bepaalde doelgroep? Eigenlijk gewoon: hoe scoor je bij jouw klanten? Dat zijn toch mooie dingen om mee bezig te zijn? Vind ik tenminste wel. Tijdens mijn bijbaantjes en stages heb ik hier al mooie stappen in mogen maken en hoe tof is het dat ik hier bij LeadLogic daar nog beter in kan worden? Ik krijg bij LeadLogic de kans om mijn eigen expertise in te zetten bij klanten om ervoor te zorgen dat zij online gaan shinen. Als we het hebben over win-win, is dit er wel eentje.

In mijn vrije tijd komt contentcreatie ook regelmatig terug. Zo vind ik het heerlijk om te ‘prutsen’ in Adobe-programma’s als InDesign en Photoshop. Sinds kort maak ik in InDesign gepersonaliseerde lijntekeningen. Hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt! Naast dit soort dingen vind ik het ook heerlijk om af te spreken met vriendinnen. De ene keer tijdens een gezonde wandeling en de andere keer op de bank met een wijntje en een blokje kaas. Goede balans toch?

Zo zie je maar hoe je jouw passie komt combineren met je werk. Net als ik bij LeadLogic. Ik zeg: a match made in heaven!

Denk je nu: ik wil ook bij LeadLogic aan de slag? Bekijk dan onze vacaturepagina of neem direct contact met mij op! Misschien zie ik je snel!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief