Hi ondernemer!

Ben jij klaar om jouw organisatie structureel te laten groeien? Aangenaam, wij zijn LeadLogic. Wij geloven niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak. Daarom bekijken we graag jouw case vanuit een eigen oogpunt in een gratis en op maat gemaakt groeigesprek.

LeadLogic
Klaar voor structurele groei?

Gratis groeigesprek.

Ben jij op zoek naar een echte allrounder die jouw organisatie helpt bij het realiseren van structurele groei? Vraag dan een gratis groeigesprek aan. 

Wat een groeigesprek je oplevert:

Gratis groeigesprek aanvragen

In het groeigesprek bespreken we de mogelijkheden om je verder te helpen groeien. Het groeigesprek duurt een uur en daarvoor komen we graag bij je langs. Lammert neemt voorafgaand contact met je voor het inplannen van het gratis groeigesprek. Na afloop ontvang je op basis van analyse het groeiplan per mail. 

Klaar om de volgende stap te zetten? 

 

Naam
Lammert Geert Heek

Lammert Geert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist

Hoe we online marketing aanpakken

werkwijze-icoon samen groeien

Eén vaste consultant

Als verlengstuk van jouw bedrijf die gekoppeld is aan jouw organisatie. Wekelijks werkt de gekoppelde consultant een vast aantal uur voor jouw organisatie. Zo behouden we focus en staan we 100% voor jou klaar.

iconen_werkwijze-online marketing op locatie

Werken op locatie

Naast onze locaties in Ermelo en Amersfoort werken we graag vanuit jouw locatie. Zo zijn de werkzaamheden inzichtelijk, is snel schakelen mogelijk en houden we de lijntjes kort.

werkwijze-icoon-kennismaken-online marketing

Kennis van een heel team

Bij LeadLogic krijg je een vaste consultant met de kennis van een heel marketingteam als achtervang. Hoe we dit doen? Dankzij standaard projectcoaching, teamdagen en sparringssessies.