LeadLogic heeft een intensieve samenwerking met toonaangevende partijen.

LeadLogic beschikt over diverse certificeringen en blijft door de nauwe samenwerking met meerdere partijen op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel ontwikkelende internetbranche.

Google Certified Partner

Om voor uw organisatie de juiste handelingen uit te kunnen voeren in ons streven naar maximaal online rendement, houden wij altijd onze kennis up-to-date. Daarom beschikken wij over alle certificaten die Google momenteel aanbiedt.

Met de Search Advertising specialisatie wordt onze kennis erkend over algemene en gevorderde zoekconcepten. Zo maken wij het mogelijk om campagnes met zoekadvertenties te maken, te beheren, te meten en te optimaliseren.

De Mobile Advertising specialisatie is ons gegeven door aangetoonde productprestaties en erkenning van onze specialistische kennis. Onze kennis biedt de mogelijkheden tot het opstellen van gevorderde concepten van Mobile Advertising. Zo verzorgen we onder andere de juiste advertentie-indelingen, optimaliseren we de biedingen en targeting en zorgen we voor metingen en optimalisatie.

Door middel van onze kennis en productprestaties is ook de Display Advertising specialisatie toegewezen. Onze ervaring in het Display Netwerk zorgt voor mogelijkheden tot het maken, beheren, meten en optimaliseren van uw campagnes.

Met de Search Advertising specialisatie wordt onze kennis erkend over algemene en gevorderde zoekconcepten. Zo maken wij het mogelijk om campagnes met zoekadvertenties te maken, beheren, meten en optimaliseren.

De Mobile Advertising specialisatie is ons gegeven door aangetoonde productprestaties en erkenning van onze specialistische kennis. Onze kennis biedt de mogelijkheden tot het opstellen van gevorderde concepten van Mobile Advertising. Zo verzorgen we onder andere de juiste advertentie-indelingen, optimaliseren we de biedingen en targeting en zorgen we voor metingen en optimalisatie.

Door middel van onze kennis en productprestaties is ook de Display Advertising specialisatie toegewezen. Onze ervaring in het Display Netwerk zorgt voor mogelijkheden tot het maken, beheren, meten en optimaliseren van uw campagnes.

De Shopping Advertising specialisatie toont aan dat we beschikken over specialistische kennis tot het vertonen van uw producten in Google Shopping. We verzorgen uw Merchant Center-account en productgegevensfeed, zodoende maken en beheren we al uw shoppingcampagnes.

De Video Advertising specialisatie is de certificering gebaseerd op vaardigheden op het gebied van campagnes op YouTube. Zo verzorgen en optimaliseren wij uw videoadvertentiecampagnes en kunnen we u alle mogelijkheden bieden.

Het Digital Sales certificaat is gebaseerd op onze vaardigheden voor het aanbieden van uw producten. Door de juiste denkwijzeen keuzes te maken voor uw advertentiebeleid maken wij het mogelijk om voor elk product de juiste digitale oplossing te benutten.

Het opstellen en beheren van campagnes begint bij data. Wij verzorgen uw Google Analytics account en zorgen dat alles goed is geconfigureerd. Door middel van de digitale analyses kunnen we altijd uw campagneresultaten onderbouwen. Het Google Analytics certificaat is ons toegewezen als bewijs van onze vaardigheden

De Shopping Advertising specialisatie toont aan dat we beschikken over specialistische kennis met betrekking tot het vertonen van uw producten in Google Shopping. We verzorgen uw Merchant Center-account en productgegevensfeed, zodoende maken en beheren we al uw shoppingcampagnes.

De Video Advertising specialisatie is de certificering die is gebaseerd op de vaardigheden op het gebied van campagnes binnen YouTube. Zo verzorgen en optimaliseren wij uw videoadvertentiecampagnes en kunnen we u alle mogelijkheden bieden.

Het Digital Sales certificaat is gebaseerd op onze vaardigheden voor het aanbieden van uw producten. Door de juiste denkwijze te hanteren en de juiste keuzes te maken voor uw advertentiebeleid, maken wij het mogelijk om voor elk product de juiste digitale oplossing te benutten.

Het opstellen en beheren van campagnes begint bij data. Wij verzorgen uw Google Analytics account en zorgen dat alles goed is geconfigureerd. Door middel van de digitale analyses kunnen we altijd uw campagneresultaten onderbouwen. Het Google Analytics certificaat is ons toegewezen als bewijs van onze vaardigheden

Samenwerken met LeadLogic = werken met de beste tools.

Ter ondersteuning van onze online marketing activiteiten, werken we samen met toonaangevende partijen en maken we gebruik van de beste tools. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of tools die kunnen bijdragen aan nog meer resultaat, dan zetten we die direct in. Zo blijven we voorop lopen in de snel transformerende internetbranche.

Ons fundament

We starten onze samenwerking altijd met het implementeren van ons fundament binnen uw organisatie. Deze implementatie is een cruciale eerste stap in ons streven naar optimaal rendement en groei. Het fundament bestaat uit een selectie noodzakelijke tools, een 24/7 realtime dashboard en projectmanagement-tooling.

Advanced Web Ranking
Data Studio
Dashthis
Futy
Monday.com
AdCalls
Moqups
Tinyjpg
iThemes Security Pro
Supermetrics
Pushbird
Microsoft

Onze partners

Ieder nieuw project vraagt om de juiste kennis en ervaring op de juiste plek. Dankzij onze groeipartners kunnen we ieder vraagstuk op het gebied van digital marketing oplossen en voldoen aan de wensen van onze relaties. Onze groeipartnes zijn ook jouw partner in groei. 

Draad

Wij zijn dus Draad. Een internetbureau uit Nijkerk. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites en online applicaties die nét even anders zijn. Sinds de zomer van 2013 doen we dat samen vanuit het prachtige Tabakhuis in het exotische Nijkerk. Met liefde, expertise, toewijding en zo nu en dan een biertje werken we aan websites en online projecten die het verschil maken.

 

Team Draad

Jan Erkelens Fotografie

Iedereen kan tegenwoordig foto’s maken. Met sommige telefoons kun je net zulke mooie plaatjes maken als met een digitale compactcamera. En iedereen heeft wel een buurman die alles wat hij ziet met zijn digitaaltje direct op internet kan zetten. Waarom zou ik nog een fotograaf inhuren? Een veel gestelde vraag. We leven in een wereld waarin we overstelpt worden met beelden. Fotograferen is echter toch een vak.

 

Foto Impressie

NextCap

In de online wereld smelten verschillende disciplines geleidelijk samen. De marketeer is afhankelijk van development, de designer moet de customer journey begrijpen en technici moeten de ideeën kunnen vertalen in techniek. Als Technisch Online Marketeer zijnde vorm ik een brug tussen deze disciplines. Met mijn ervaring vanuit verschillende rollen begrijp ik de snijpunten, de verschillende standpunten en de consequenties daarvan. Ik help organisaties met ontwikkeling / optimalisatie en consultancy op het gebied van SEO, Usability, UX Design, CRO (Conversion Rate Optimization), Web Development en E-mail Marketing.

 
Jorn de Haan foto

Robbert Masterbroek

Hello 👋, this is Robbert Mastebroek speaking. I’m a 25 year old designer from , making stuff for the biggest ‘nd baddest brands in the world. I started studying graphic design when I was 15 – and also opened shop as a freelance designer that year. Two degrees and 8 years later I joined MediaMonks, the world’s most successful creative digital production agency.

Wat Robbert heeft gedaan

Mandelo

Je doelgroep is in constante beweging. Trends, innovaties en vele andere factoren dwingen jouw bedrijf of merk mee te bewegen. Om in deze vraag te voorzien creëert Mandelo dynamische merken. Zowel on- als offline zorgen we dat je klaar bent voor de toekomst.

We wisselen kennis, ervaring en ideeën met elkaar uit. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Want iedere opdracht is het begin van een nauwe en langdurige samenwerking waarin we constant op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.

 

Team Mandelo

Wielink

Wielink Websolutions ontwikkelt websites, webshops en webapplicaties. Online oplossingen die impact hebben en rendement opleveren. Een aansprekende SEO-geoptimaliseerde website is de basis, maar Wielink gaat verder. Bouwt maatwerk e-commerce systemen die optimaal presteren. Ontwikkelt webapplicaties die bedrijfsprocessen optimaliseren en die impact hebben en rendement opleveren. Met welke creatieve oplossing van Wielink websolutions neem jij een voorsprong op concurrenten?

RK Media

RK Media is een dynamisch en jong bedrijf die professionele vormgeving en media uitingen voor uw bedrijf creëert.
Dit doen we dat niet alleen, dit doen we samen met u.

Persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant en de professionele kennis en creativiteit van dit bedrijf zorgen voor hoogstaande eindproducten zoals:
video, animatie, huisstijl, website, app design, logo en vormgeving.

Meer informatie? Bekijk hieronder de werkzaamheden van RK Media.

Wat doet RK Media?

Martijn Hoving

“Sinds de zomer van 2017 ben ik zelfstandig ondernemer. Bij Martijn Hoving online marketing werk ik als freelance SEO expert, geef ik advies over de inrichting en uitvoering van online marketing en treed ik op als verlengstuk van reeds bestaande afdelingen van bedrijven binnen dit vakgebied”.

 
Martijn Hoving foto

Onze tools

Om optimaal resultaat te realiseren, werken we bij LeadLogic alleen met de beste tools. Door te werken met professionele tools kunnen we efficiënter werken, behalen we betere resultaten en kunnen we optimaal werken aan de groei van uw organisatie.

Adchieve
Bing Ads
Channable
Comodo
Facebook
Google Ads
Analytics
Google Apps For Work
Hotjar
Instagram
Klipfolio
Mailchimp
Mailplus
Marktplaats Admarkt
Majestic
MOZ
Optimizely
Pay.nl
Savvii
Snapchat
Twitter
Visual Website Optimizer
Woo Commerce
Wordpress

Ook een samenwerking met LeadLogic?

Partner of opdrachtgever worden van LeadLogic? Neem dan contact met ons op en laten we snel een kop koffie drinken.