Facebook training

Wil je Facebook gebruiken om uitbreiding met jouw bedrijf te realiseren, maar weet je niet hoe? Dan gaat deze training jou helpen! Binnen 4 weken leer je hoe je Facebook inzet als succesvol marketingkanaal.
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Laat jouw bedrijf groeien door Facebook

Facebook achterhaald? Echt niet! Facebook is nog steeds één van de meest effectieve social media kanalen om jouw doelgroep te bereiken en aan te zetten tot actie. In deze training leer jij door middel van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching hoe jij Facebook effectief in kan zetten voor jouw bedrijf.

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €825

Wat levert Facebook jou op?

Tijdens de training leer je alles wat Facebook jou te bieden heeft. Na 4 weken training ken je alle ins en outs en weet je hoe je dit kunt gebruiken om jouw bedrijf online en offline te laten groeien. 

Tijdens de training kijken we zowel naar de organische als betaalde inzet van Facebook.

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die Facebook wilt toevoegen aan de online strategie van het bedrijf.

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou te leren hoe je Facebook kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Hierbij kijken we naar verschillende dingen, waaronder: de inzet van het kanaal, content die aansluit op jouw doelgroep en strategie.

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over deze Facebook-training?

Wil je leren hoe je Facebook in kunt zetten om jouw bedrijf te laten groeien? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching. 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.