Vacature
Digital marketing talent techniek

Studeer jij op dit moment en ben je op zoek naar een toffe, niet-alledaagse bijbaan? LeadLogic in Ermelo zoekt voor een opdrachtgever (Saled in Bunschoten) een talent die technisch onderlegd is en goed kan schrijven.

Lijkt het jou interessant om alles over het online marketing-vak te leren en vindt je fotografie en schrijven leuk? Reageer vandaag nog!

Dit ben jij
Wat wij vragen

Jij studeert op dit moment aan de hogeschool en bent geïnteresseerd in digital marketing. Je bent leergierig en anderen omschrijven jou als ondernemend, enthousiast en creatief. Je hebt misschien nog geen marketing-ervaring, maar wel ‘feeling’ met internet. Je weet bijvoorbeeld wat tools als WordPress, MailChimp en Google AdWords Ads (ja, er verandert altijd iets in onze wereld) kunnen betekenen, en deelt graag je mening over welk bedrijf wél, en welk bedrijf niet goed op social media aanwezig is.

Dit ga je doen
Inhoud van de functie

Voor onze opdrachtgever Saled ga je aan de gang met persberichten, website content en fotografie. Omdat het technische producten zijn moet je hier wel affiniteit mee hebben. 

Tijdens je werk zal je veel op pad zijn naar locaties waar Saled led verlichting of boarding heeft aangebracht. Zo sta je zomaar op het voetbalveld om wat foto’s te maken en wat informatie te verzamelen. 

 

Jouw collega’s
Werken in dit enthousiaste team?

Dit krijg je van ons
Ons aanbod:

Een uitgebreide interne opleiding

Een 2-in-1 laptop, die je ook privé mag gebruiken

Gratis uitgebreide én gezonde lunch

Flexibele werktijden

Jonge, enthousiaste collega’s

Leuke bedrijfsuitjes

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer in drie minuten!

Als digital marketing bureau hebben we een kritische blik op allerlei processen die al jarenlang als 'gewoon' worden beschouwd. Solliciteren is er één van. Bij ons hoef je geen uitgebreide motivatie en CV op te sturen, maar start je je sollicitatie met een berichtje via WhatsApp.

Solliciteren via WhatsApp

Bij LeadLogic solliciteer je eenvoudig via WhatsApp. Start een gesprek via onderstaande button en laat ons weten waarom jij geschikt bent voor deze functie. Start nu een gesprek

Meer informatie? Bellen mag!

Vanzelfsprekend kun je ons ook bellen. Heb je nog vragen over de vacature of over LeadLogic? Stel ze gerust. Als jij je enthousiasme voor deze vacature liever mondeling overbrengt, mag je natuurlijk ook bellen!
Paul Leune 06 122 394 06

Zo kom je bij LeadLogic:

Solliciteer via Whatsapp
Kennismaking
Schrijftest
Nieuwe baan!

Proef de sfeer bij LeadLogic
LeadLogic op Instagram 👇