Online marketingstrategie.

Ben je nog niet actief bezig met online marketing? Of ben je er wel mee bezig, maar is er geen duidelijke visie en worden de gewenste resultaten niet behaald? Als je met behulp van online marketing jouw doelstellingen wilt behalen, is het goed om te beginnen met een ijzersterke marketingstrategie. Benieuwd hoe wij het zouden aanpakken om structurele groei te realiseren?

LeadLogic online marketing - marketingstrategie
LeadLogic online marketing - marketingstrategie

Onze onderscheidende kracht.

Wat doen we anders dan andere marketingbureaus? We werken als aanvulling op jouw organisatie. Dat betekent bij jou op locatie samenwerken met de huidige marketingafdeling of andere afdelingen. Daarbij heb je altijd één vast aanspreekpunt en werken we een vast aantal uur per week voor jouw organisatie. Transparant, effectief en met de kennis van ons hele marketingteam. Samenwerken om structureel groei op bedrijfsniveau te veroorzaken.

Hoe zetten we een goede online
marketingstrategie op?

Doelen zijn de start van elke strategie, want ze geven focus aan ons werk en zo weet jij waar je aan toe bent. Alleen met een duidelijke strategie en een concreet plan is structurele groei mogelijk. Zo’n concreet plan geven we vorm op basis van ons eigen groeimodel in combinatie met jouw doelen. We geloven namelijk dat iedere organisatie een uniek verhaal en eigen ambities heeft, waardoor er in ons opzicht geen standaard oplossing bestaat.

Foto overleg

Hoe wil jij jouw marketingstrategie opzetten?

Laten doen door een marketingconsultant op locatie.

Bij LeadLogic is het mogelijk om een inhouse consultant mee te laten draaien voor een X aantal uren per maand. Wij draaien mee in jouw marketingteam zonder dat je vast zit aan extra risico’s van een eigen werknemer. Schalen de werkzaamheden af en is er een project afgerond? Dan kan de samenwerking gerust worden afgeschaald, no hard feelings.

Zelf doen met behulp van 1-op-1 coaching.

Wil je graag die groei realiseren binnen jouw organisatie, maar is een (fulltime) marketeer aannemen een stap te ver? Onze marketeers helpen je graag! Samen kijken we hoe jouw organisatie structureel kan groeien door de inzet van online marketing. LeadLogic biedt een sparringpartner, die de kennis bezit van een compleet marketingbureau, in één vast contactpersoon. Een marketeer bij jou op locatie. Zekerheid van een vakbekwame professional die snel meedraait in je marketingteam. 

Zelf doen met behulp van de LeadLogic Academy.

Wil jij beter worden in online marketing? Kies dan voor een training die past bij jouw behoeften en je verder helpt. LeadLogic biedt in samenwerking met Teach Digital unieke online marketing leertrajecten aan waarbij persoonlijke begeleiding en jouw bedrijf centraal staan. Zo koppelen we de geleerde theorie direct aan de dagelijkse praktijk van jouw organisatie.

Alle 4-weekse trainingen zijn met het STAP-budget zelfs gratis te volgen! Tijdens alle trainingen heb je een e-learning omgeving die gecombineerd wordt met individuele coaching en begeleiding. Zo helpen we je ook bij de praktische toepassing.

Benieuwd naar hoe we samen structurele groei realiseren?

Met deze klanten hebben we al samen een marketingstrategie opgezet.

LeadLogic online marketing - marketingstrategie

Samenwerken aan
structurele groei.

Tijdens de ontwikkeling van een marketingstrategie werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Een sterk plan komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen. Jij kent jouw organisatie het best, dus dit plan komt samen tot stand. Samen bepalen we het gewenste resultaat en rendement. Vanuit daar werken we een concreet actieplan uit. 

Als het plan staat, is deze leidend, maar deze is zeker niet in beton gegoten. Wanneer we erachter komen dat een andere methode beter werkt, zullen we de laatste zijn die hier niks mee doen. We kijken verder en voeren optimalisaties uit. En dat alles met de kennis van een heel bureau achter ons.

Een ijzersterke marketingstrategie, en dan?

Als jouw online marketingstrategie staat, ben je er nog niet. Wij geloven niet in verschillende pakketten die voor elke organisatie werken. Daarom bekijken we elke case vanuit een eigen oogpunt. Zo ben jij ervan verzekerd dat de marketingactiviteiten aansluiten op de doelstellingen van jouw organisatie. Geen standaard pakketten, maar structureel samenwerken om online te groeien. 

LeadLogic online marketing - Online marketingstrategie

Vrijblijvend sparren over jouw marketingstrategie

Lammert Geert Heek

Lammert Geert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist

Willeke Stam

Willeke Stam

Senior digital marketing consultant