Onze werkwijze

LeadLogic ondersteunt veel verschillende organisaties in de digitale marketing. Groot, klein, zonder enige marketing ervaring of met al een marketing team aanwezig.

De basis van elke samenwerking

Bij de start van iedere samenwerking stellen we gezamenlijk duidelijke doelen op. Op basis van data zorgen we er voor dat de marketing inzet meetbaar en voor iedereen inzichtelijk is. Om goed van start te gaan, analyseren we de doelgroep voor jouw product of dienst en beoordelen we de waardepropositie. 

Groei realiseren

Samen met de senior marketeer bepaal jij wat er nodig is om te groeien. In de uitvoering kunnen onze marketing consultants, ieder met zijn of haar eigen ervaring en bijbehorende kennisniveau, ondersteunen. Ook werken we bij specifieke vraagstukken graag met partners en kijken we waar ondersteuning van jouw eigen mensen mogelijk is. Zo komen we gezamenlijk tot de beste invulling!

Evalueren en doorgroeien

Elk kwartaal evalueren we samen met jouw organisatie de groei op de 7 punten uit ons volwassenheidsmodel en kijken we naar kansen bedreigingen in de markt. We vatten dit samen in heldere concrete actiepunten zodat er gewerkt blijft worden aan verdere groei! 

round-v3.png
round-v3.png

Samen groeien

Benieuwd hoe LeadLogic voor jouw organisatie groei kan realiseren? Bekijk ons online groeimodel of