De eerlijke vacature​

We maakten een vacature vol clichés en dooddoeners, zodat jij zou denken dat de allerleukste werkplek op aarde bij ons zou zijn. Klik hier voor dit nepverhaal. We maakten ook een eerlijke vacature, gewoon zoals we zijn. Want misschien ben jij net zo eerlijk en hardwerkend als wij en passen wij heel goed bij elkaar. 
70346368_688339141679647_7275844839800569900_n

Deze pagina behoorde tot een campagne en is nu niet meer actueel. Bekijk hier onze huidige vacatures. 

Dit ben jij

Je houdt van online marketing, dat is een ding wat zeker is. Waarom jij het vak zo tof vindt? Je houdt ervan om resultaat te boeken en als dat uitblijft, de data in te duiken en te kijken hoe je de campagne nog beter kan maken. Je vindt het tof om met klanten aan tafel te zitten, strategieën uit te zetten, aan de knoppen te draaien en, afhankelijk van je functie, je collega’s aan te sturen.

Dit ga je doen

Je gaat bikkelen. Gewoon hard werken voor onze klanten. Jij werkt als junior, medior of senior consultant voor een aantal vaste klanten die je verder helpt in de wereld van digital marketing. Dit doe je door stevige strategieën met de juiste kanalen, doelstellingen en fases op te zetten. En ook zelf meters te maken. Zo bieden we onze klanten de beste vooruitgang voor de tarieven die wij rekenen.  

Eigenlijk werk je niet alleen voor onze klanten, maar ook met ze. Je neemt hen mee in jouw verhaal, maar leidt ze (op termijn) ook op.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt één dag in de week de tijd voor je eigen ontwikkeling. Cursussen, bepaalde projecten, opleidingen; wat jij wil. Als het maar een link heeft met jouw vakgebied of LeadLogic. Dus leren voor yoga-leraar, dat doe je maar in je eigen tijd ;-).

Een dag per week; dat is behoorlijk wat tijd toch? Dat doen we om twee redenen; allereerst maakt dit jouw baan leuker en ten tweede; hoe beter jij wordt, hoe beter wij onze klanten en collega’s kunnen helpen. Een ouderwetse win-winsituatie dus. 

Het team

Je werkt afhankelijk van jouw ervaring als junior, medior of senior in ons team. Als senior ben je naast je werkzaamheden ook aanspreekpunt voor de talents, junioren en medioren. Ons team bestaat uit 25 mensen waarbinnen vaker een serieuze sfeer dan een gezellige sfeer hangt. Natuurlijk maken we goede grappen tijdens de video calls, maar vaker werken we als echte nerds keihard voor onze klanten.

De alom bekende opsomming

Hier draait het om, dit krijg je terug voor jouw inzet

Een salaris

Want zonder salaris zou je niet werken al ben je nog zo erg gemotiveerd 😉

Een goed salaris

We durven gerust te zeggen; als jij goed bent, betalen we jou ook heel goed.

Flexibele werktijden

Je hoeft echt niet om 08.00 uur paraat te staan. Je deelt je eigen tijden in aan de hand van jouw klanturen.

Thuiswerken

Buiten de maatregelen om heb je de vrijheid om thuis te werken, al zien we je wel graag zo af en toe in real life op kantoor natuurlijk.

Bonusregeling

Gaat de lijn van je opdrachtgevers omhoog, dan geldt dat ook voor jouw salarisstrook. Dat gebeurt trouwens ook wanneer je je familiedag, vriendenweekend of buurtbarbecue benut om potentiële klanten te overtuigen van de goede resultaten die wij voor ze kunnen behalen.

Wekelijkse studiedag

Wel inherent aan jouw vakgebied, een cursus 'konijnen coachen' mag je in je eigen tijd volgen ;-).

Doorgroeimogelijkheden

Als jij goed bent en toffe ideeën hebt, dan kan het hard gaan.

Eten

Fruit, brood, beleg, een tosti-ijzer en koffie zijn altijd inbegrepen. Oh, en onbeperkt water ook.

Bedrijfsborrels

Sorry, maar de meesten komen met de auto dus dat is een beetje een duffe boel. We maken het goed met toffe bedrijfsuitjes, echt waar.

We hebben momenteel 5 openstaande functies