Dé dooddoenerslijst voor online marketing vacatures​

Wauw, gewoon wauw. Wij deden onderzoek naar online marketing vacatures en daarbij verzamelden we de grootste dooddoeners voor je. Eerlijk is eerlijk, we konden er zelf ook wat van.
70346368_688339141679647_7275844839800569900_n

Deze pagina behoorde tot een campagne en is nu niet meer actueel. Bekijk hier onze huidige vacatures. 

#1

Marktconform salaris

We sloegen Wikipedia eropna en dit begrip betekent: een loon dat een werknemer ontvangt voor zijn of haar werkzaamheden in overeenstemming met de lonen in de markt en de beloning voor gelijkwaardige functies. Conclusie: Zegt. Helemaal. Niks. Dus.

#2

Een leuk team

Zou wat zijn als ze eerlijk aangeven dat Pietje van die ene afdeling echt een laffe zak is en altijd zeurt. Of dat Troela van administratie altijd vieze scheetjes laat en dat collega Jan regelmatig je lunch steelt. Nee, daar kom je altijd pas later achter.

#3

Je krijgt een laptop en telefoon

Wow. De meeste online marketing bureaus werken nog met de typemachine, telefax en typex maar hier krijg je gewoon een laptop! En een telefoon, zodat je geen rooksignalen meer hoeft te versturen maar kan bellen. Handig zeg!

#4

Doorgroeimogelijkheden

De sky is the limit. Maar wat die doorgroeimogelijkheden dan zijn, dat staat er eigenlijk nooit. Dit terwijl dit juist is wat we willen weten, toch? Kan ik echt serieuze stappen gaan maken binnen dit bedrijf of blijft het wat betreft het zetten van serieuze stappen beperkt tot die net iets te lange wandelingen na de lunch? 

#5

Flexibele werktijden

Maar tussen 23.00 uur en 05.00 uur werken en onder kantoortijden slapen wordt dan zeker weer niet gewaardeerd ;-). Kortom, wat wordt er nu eigenlijk precies bedoeld met die flexibele werktijden in al die vacatures? Hoe flexibel zijn die werktijden? Joost mag het weten.

#6

Een uitdagende functie

Een uitdagende functie, dat klinkt goed! Maar… wordt hier dan mee bedoeld dat ik complexe vraagstukken aan ga pakken of is de functie uitdagend in de zin dat het iedere dag weer een uitdaging is om tot 17.00 op kantoor aanwezig te zijn? Die term wordt zo vaak in een vacature geslingerd!

#7

Een reiskostenvergoeding

Ik hoef voor deze functie dus niet met mijn eigen geld Shell of NS financieel te ondersteunen om op mijn werk te kunnen komen? Te gek, ik ben verkocht! 

Ons punt

Als (toekomstig) online marketeer ben je gewild. Er zijn legio van vacatures die je gouden bergen beloven bij het allerleukste bureau van heel Nederland, nee heel de wereld! Wij willen je graag een eerlijk beeld geven, daarom hebben we een eerlijke vacature voor je. Hou je toch liever van vacatures vol clichés en dooddoeners? Die hebben we ook voor je.