De cliché vacature

Een vacaturetekst vol chlichés en dooddoeners. We willen ons bedrijf veel mooier voor laten doen dan dat we zijn. Waarom? Dat doen alle bureaus toch. Want het is overal superleuk om te werken, maar wij zijn het leukst.

Dit ben jij

Je bent een online marketeer met al enige tijd ervaring, die alles (maar dan ook alles) weet over digital marketing en je hele leven online spendeert. Offline is zooo 1998. Je kent alle kanalen van top tot teen en beschikt over een dosis creativiteit en analytisch vermogen. Je bent vol van jezelf, de beste marketeer van Nederland en je spreekt acht talen vloeiend.

Dit ga je doen

Je gaat elke dag met de meest grote glimlach naar je werk want jij werkt bij het allertofste bureau van Nederland. Nee, heel Europa zelfs! Je werkt voor je eigen klanten die je verder helpt op het gebied van online marketing. Jouw strategie gaat diep; de juiste fases, tools, doelstellingen en creativiteit weet jij te combineren. Je werkt echt samen met jouw klant, waarbij je niet alleen uitvoert maar ook opleidt, ondersteunt en begeleidt. Alles wat je doet is gericht op optimale resultaten. Je ademt gewoon succes in en uit. 

Dit krijg je van ons

Het salaris

De balkenendenorm vinden wij maar niks, bij ons heb je die nieuwe Lamborghini zo verdiend.

Doorgroeimogelijkheden

Voordat je het weet sta je boven onze directieleden joh. De sky is the limit.

Laptop en smartphone

Met onbeperkt internet en je mag er thuis ook lekker op Netflixen.

Thuiswerken

Al kom je nooit op kantoor, het boeit ons he-le-maal niks!

Wekelijkse studiedag

Kan je bijleren om yoga-leraar te worden of iets anders tofs.

Een tof team

Je hebt alleen maar leuke, gezellige en slimme collega's. Vooral de directieleden zijn echt supercool en mega tof enzo.

Flexibele werktijden

Al werk je 's nachts en slaap je tot 12.00 uur uit, moet jij weten.

Disclaimer

Ben je niet de allerbeste marketeer van Nederland, maar heb je misschien wel de ambitie om dit te worden? Of wil je gewoon een realistisch beeld van onze functies? Dan hebben we ook een eerlijke vacature voor je ;-).