Ben jij klaar voor een kennismaking?

Of kies je voor een cursus konijnenyoga? Check het hier!

Wij gingen met onze billen bloot en gaven alvast antwoorden op dingen die je eigenlijk niet wil vragen bij een sollicitatiegesprek, maar wel wilt weten. Nu je de eerlijke in’s en out’s over ons hebt kunnen lezen zijn we benieuwd of we een match hebben! Hiervoor hebben we een kek checklistje gemaakt. 

CHECK ✓!

Hebben we een match? Laten we dan kennismaken! We weten dat dit door Corona allemaal lastiger is dan ‘normaal’. Daarom kan je via Zoom of in het echie op 1,5 meter afstand een gesprek plannen. Gewoon lekker vrijblijvend en net wat jij wil.

Kortom

Een team van 26 suuuuper leuke collega’s, met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Paul, een van de eigenaren trekt het gemiddelde goed omhoog met zijn 35 jaar (sorry Paul, is gewoon zo). Je kan zelf kiezen in welk kantoor je werkt, je besteedt 20% van je tijd aan je eigen ontwikkeling en je stapt in op de functie talent, junior, medior of senior.

Paul Leune
Paul Leune
Eigenaar LeadLogic

Heb je nog vragen? Stuur Paul gerust een appje.

Solliciteren in tijden van Corona is niet makkelijk. Daarom verlagen we die drempel voor je en hoef je überhaupt niet te solliciteren. 

Maak gewoon kennis met één van onze consultants onder het genot van een kop koffie. Online of face to face – net waar jouw voorkeur naar uit gaat.