Certificeringen.

LeadLogic online marketing - Diensten - Certificeringen
LeadLogic online marketing - Diensten - Certificeringen
LeadLogic online marketing - Diensten - Certificeringen

Certificeringen.

Onze consultants beschikken over diverse certificeringen en blijven door de nauwe samenwerking met diverse partners op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel ontwikkelende internetbranche. Zo zijn wij officieel Google, Leadinfo en LeadBot Gold partner. 

Binnen LeadLogic beschikken wij over de volgende certificaten:

Emerce100 2023

LeadLogic maakte in 2023 een debuut in de achttiende editie van de Emerce100. De Emerce100 is een kwantitatief imago-onderzoek onder beslissers naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Onderdeel zijn van deze lijst is de bevestiging voor iedere digitale dienstverlener dat je goed in de markt ligt. Want inschrijven kan iedereen, maar dan door de beoordeling heen komen is voor lang niet iedereen weggelegd. Wij zijn dan ook heel trots dat wij dit jaar kunnen zeggen dat wij onderdeel zijn van deze lijst in de categorie ‘Digital marketingbureaus klein’.

Badge-E100-2023-zwart-wit-variant3
LeadLogic Emerce100 2023

Voor de derde keer op rij FD Gazelle.

Ook in 2023 zijn wij weer uitgeroepen tot één van de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Oftewel: FD Gazelle. Hierin kwalificeren uitsluitend bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. We zijn super trots om hier opnieuw onderdeel van te zijn!

LeadLogic FD Gazelle 2023
FD Gazelle 2022 - LeadLogic

Ook in 2022 is LeadLogic weer onderdeel van FD Gazellen.

Ook in 2022 was LeadLogic weer onderdeel van de lijst met de FD Gazellen: de award voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Van de 685 kwalificaties, scoorden we met LeadLogic de 100e plek.

LeadLogic uitgeroepen
tot FD Gazelle 2021.

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: de award voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. LeadLogic behoort tot de 619 snelst groeiende bedrijven van Nederland! Daarmee zijn we nu officieel FD Gazelle 2021.

1200x1200_twitter_instagram_post (1)

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?