Hoi! Mijn naam is Jefta en ik ben 18 jaar geleden geboren in Ermelo en woon daar nog steeds. Begin dit jaar heb ik middelbare school periode afgerond en sta in de startblokken om Ondernemerschap en Retail management te studeren in Zwolle. Voor deze zomermaanden had ik de behoefte om door te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Ik ging op zoek naar een leuke en leerzame baan waar ik naast mijn studie kon blijven werken.

Hoe kwam ik bij LeadLogic?

Ik wist dat ik tussen mijn examens en de start van mijn nieuwe opleiding veel tijd had. Daarom ben ik gaan nadenken over waar ik in deze periode kon werken. Mijn ideaalbeeld was een bedrijf waar ik werkzaamheden kon doen die in dezelfde richting lagen als mijn opleiding. Op die manier kan ik veel nuttige kennis opdoen die ik ook tijdens mijn collegetijd kan gebruiken maar ik wist dat het een lastige opgave ging worden om zoiets te vinden. Uiteindelijk bleek LeadLogic een goede match; een modern bedrijf dat zich specialiseert in online marketing. De match werd al helemaal perfect toen ik te horen kreeg dat ik bezig mocht gaan met PushBird.

Wat is Pushbird?

PushBird is een online marketing tool die web push notificaties kan versturen. LeadLogic heeft dit voorjaar een meerderheidsbelang genomen in dit bedrijf en had iemand nodig die zich vol enthousiasme kon richten op het wederopbouwen van PushBird. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat PushBird wordt vernieuwd en weer gaat groeien. Dit is heel uitdagend werk, zeker omdat ik hier eigenlijk helemaal geen ervaring mee heb maar dat maakt het extra leerzaam en daardoor ook heel leuk!

Wat is er zo leuk aan het werk bij Pushbird?

Mijn droom is om ooit mijn eigen bedrijf te starten en bij PushBird krijg ik de kans om dat in beknopte vorm te doen. Het bedrijf bestaat al, maar alles daarbinnen moet ik aanpassen om te zorgen voor de beste resultaten en klantervaring. Dus de website aanpassen, de socials updaten, nieuwe presentaties maken en meetings plannen met (potentiële) klanten zijn deel van mijn werkzaamheden bij PushBird. De diversiteit van het werk en de vrijheid die ik hierin krijg maakt het erg leuk.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Als ik niet op kantoor zit dan ben ik regelmatig op het water te vinden. Ik vind het heerlijk om er samen met vrienden of familie op een boot op uit te gaan, al helemaal als het mooi weer is. Ook speel ik al sinds mijn 4e korfbal en dus ben ik door de week en op zaterdagen veel op de club te vinden om te spelen of coachen.

In de korte periode dat ik nu werk voor PushBird heb ik al super veel geleerd, ervaringen en kennis waar ik veel aan zal hebben in de rest van mijn loopbaan! Wil jij ook graag werken voor toffe bedrijven als Pushbird? Bekijk dan zeker onze vacaturepagina. Zit er wat voor je tussen? App of bel, dan maken we gerust kennis!