Hey! Mijn naam is Lucas, ik ben 25 jaar en ik woon in het altijd zonnige Amersfoort. Ik werk nu een paar weken bij LeadLogic als Junior Digital Marketing Consultant en ik kon me geen betere plek voorstellen om mijn werkcarrière te beginnen. Ben je benieuwd hoe ik bij LeadLogic terecht ben gekomen, waar ik enthousiast van word en hoe ik mijn vrije tijd besteed? Lees dan snel verder!

Mijn twee passies

Na de havo ben ik Commerciële Economie gaan studeren. Vooral omdat ik vanaf het tweede jaar de afstudeerrichting Sportmarketing kon kiezen. Sport en marketing zijn twee passies van mij die in deze opleiding samenkwamen. Werken voor opdrachtgevers in de sportbranche, samen met andere sport-minded studiegenoten was voor mij de perfecte combinatie. Hier heb ik voor mooie opdrachtgevers mogen werken, zoals Adidas, EURO 2020, Decathlon en Heracles.

Tijdens mijn studie heb ik twee toffe stages gelopen. Mijn meewerkstage was bij PUMA Benelux. Hier heb ik als marketing stagiair meegewerkt aan leuke projecten. Het ondersteunen van een fotoshoot met Cody Gakpo en de voetbal visuals verzorgen in tientallen sportwinkels in Nederland en België behoorden tot mijn werkzaamheden.

Mijn afstudeerstage deed ik op de marketingafdeling van een organisator van internationale jeugdvoetbal toernooien. Dit bedrijf heeft in het verleden LeadLogic en Muntz ingeschakeld voor wat (online marketing)campagnes en toen ik vertelde dat ik graag bij een marketingbureau wilde werken, was mijn manager niet te beroerd om LeadLogic aan te bevelen.

Hoe kwam ik bij LeadLogic terecht

Ik wilde graag aan de slag bij een marketingbureau omdat het me enerzijds ontzettend leuk leek om voor verschillende opdrachtgevers te werken met verschillende marketing vraagstukken. Anderzijds heb ik nu een groot team van marketing specialisten om mij heen waar ik veel van kan leren en die altijd voor mij klaar staan om te helpen.

Bij LeadLogic had ik direct een goed gevoel. Dit begon al bij het lezen van de vacature en dat werd bevestigd tijdens de gesprekken met Amber, Jeroen en Paul. Op dit moment klopt dat gevoel nog steeds. Ik werd meteen leuk opgevangen door mijn nieuwe collega’s en goed begeleid zodat ik snel aan de slag kon als consultant. Wat me vooral aanspreekt aan de organisatie is het jonge en enthousiaste team waar ik onderdeel van ben. De sfeer is informeel en iedereen is vanaf het begin transparant geweest; Ik wist wat er van mij verwacht werd.

Ik heb in de eerste paar weken ontzettend veel geleerd en een snelle groei doorgemaakt. En ik ben nog lang niet uitgeleerd. Mijn doel is om uiteindelijk zelfstandig een organisatie te helpen groeien. Van begin tot eind, van de strategie uitwerken tot de uitvoering ervan.

Wat ik nog meer doe naast werk?

Naast mijn baan als consultant bij LeadLogic ben ik bezig met het opzetten van een eigen webshop in voedingssupplementen, samen met mijn vriendin. Een super leuk project waar ik alles wat ik bij LeadLogic leer kan toepassen op onze eigen webshop. Verder voetbal ik bij de mooiste voetbalclub van Amersfoort, VV Hoogland, op kelderklasse niveau en ben ik te vinden in de sportschool. Tot slot mag je mij voor terrassen, een feestje of een festival met vrienden altijd wakker maken. Voor mij is reistijd een belangrijk punt. Met twee kantoren in Amersfoort en een goed bereikbaar kantoor in Ermelo is mijn reistijd kort en heb ik naast werken bij LeadLogic genoeg tijd om andere leuke dingen te doen.

Ben jij net als ik ook enthousiast geworden over deze functie, en wil jij ook werken voor dit toffe marketingbureau? Check dan snel de vacatures op de website en plan een kennismakingsgesprek!