Ik was op zoek naar een nieuwe baan; werk waarin ik mijn organisatietalent en ervaring met een groeiend bedrijf kon benutten. Dit kwam ter sprake tijdens een gezellige borrel bij onze buren. Nadat de buurman hoorde naar wat voor soort baan ik op zoek was, trok hij een sprintje naar de boekenkast en gaf me de whitepaper van LeadLogic. Hij zei enthousiast:  je moet eens bellen met de mensen van LeadLogic, ik weet zeker dat je goed bij hen past. Zo gezegd, zo gedaan.

Nadat ik de website had bezocht en een aantal blogs en stories had gelezen, werd ik steeds enthousiaster. ‘Dit is een leuk bedrijf om bij te werken’ dacht ik. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Paul. Gewoon, om wat meer informatie te krijgen over de vacature en te kijken of het bij me zou passen. Het was een heel goed gesprek en Paul stelde voor om een keertje vrijblijvend kennis te maken.

Uitdagingen

Bevlogen vertelde hij over de sterke groei van LeadLogic en de uitdagingen die daarbij horen. (lees: een kerstboom die in maart nog op kantoor staat, 172 rollen wc-papier in het magazijn en een bijna lege personeelsuitjes-agenda. Je begrijpt het: er was werk aan de winkel). Tijdens dat gesprek kwam naar voren dat Jeroen, Paul en Lammert op zoek waren naar iemand die hen kon ondersteunen bij hun werkzaamheden. Om zo de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten binnen de organisatie en alles in goede banen te leiden. Ik merkte dat ik vanuit mijn ervaring goed begreep wat de knelpunten zijn en hoe je die het beste kunt aanpakken. Daarbij komt dat  ‘ik ga het regelen’ mijn tweede naam is. Ik houd ervan om te organiseren, alles overzichtelijk te houden en orde te scheppen in de chaos.

Manager Werkplezier

Na een tweede gesprek met Jeroen was de kogel door de kerk: vanaf januari 2022 ben ik werkzaam als Manager Werkplezier. De functietitel zelf tovert al een lach op mijn gezicht; het is op mijn lijf geschreven! Ik ga mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat iedereen met nog meer plezier naar het werk gaat!  De werkzaamheden zijn heel divers; van het zorgen voor een fijne werkomgeving tot het werven en begeleiden van nieuwe collega’s en het ondersteunen van Paul, Jeroen en Lammert. Er komen steeds meer werkzaamheden bij die ik kan oppakken om de organisatie te laten groeien en die pak ik met beide handen aan. Ik ben vrolijk, enthousiast (soms iets te en moet ik mezelf even afremmen) en houd van aanpakken. Het geeft energie om met zo’n enthousiaste club mensen te werken en ik ben benieuwd hoe we ons de komende jaren ontwikkelen!

Online marketing en alles wat daarbij hoort, vind ik fascinerend. Het is een creatief, uitdagend en vernieuwend werkveld, met veel jonge collega’s. Mijn puberdochters zouden het omschrijven als een positieve ‘vibe’ om in te werken, en daar kan ik me helemaal in vinden!

Of ik ook nog wat naast mijn werk doe? Zeker!

Ik ben 17 jaar gelukkig getrouwd en samen hebben wij 5 kinderen: 4 dochters van 15,12,11 en 5 en een zoontje van 3. Met een peuter, kleuter, tiener en 2 pubers is het bij ons thuis nooit saai en er is altijd iets te doen. Om te ontspannen loop ik regelmatig een uur lekker buiten, lees ik graag een boek (over marketing, management of een spannende thriller) en speel ik sinds een jaar piano. Ik maak mijn hoofd dan helemaal leeg en ben even ergens anders.

Kortom; ik ga mijn energie en enthousiasme inzetten om LeadLogic een nog leukere werkgever te maken dan nu al het geval is!