whatsapp

Futy WhatsApp: het alternatief voor live chat

Futy WhatsApp: alternatief voor live chat 💬

 

Gesprekken via de chat zijn erg arbeidsintensief en de bezetting regelen is ook niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast is het voor veel bedrijven met een relatief laag aantal website bezoeken simpelweg niet interessant om een medewerker full-time beschikbaar te stellen voor de live chat. Een interessant alternatief voor live chat is dan de Futy WhatsApp widget. Door de laagdrempeligheid van deze widget is gebleken dat klanten sneller een bestelling plaatsen of contact opnemen. Dit met als gevolg dat de Futy WhatsApp widget voor bedrijven een echte conversie booster kan zijn. 

whatsapp

Waarom de Futy widget in plaats van live chat?

Met de Futy widget worden gesprekken doorgestuurd naar WhatsApp, dit geeft de gebruiker het gevoel dat hij direct in contact staat met jou als bedrijf. Echter, de klant verwacht niet direct een reactie zoals zij dit in het dagelijkse leven ook niet verwachten via WhatsApp. Hierdoor vergt de Futy WhatsApp widget een stuk minder inspanning dan een live chat. 

Conversie booster
Verder kan de widget een echte conversie booster zijn. Doordat de klant geen lang contactformulier in hoeft te vullen is de drempel met deze widget een stuk lager om bijvoorbeeld een vraag te stellen of een bestelling of informatieaanvraag te plaatsen. Bij onze klant MEC Casino Events komt ondertussen zelfs al 50% (!) van alle conversies voort uit de Futy WhatsApp widget. 

Een opsomming van de voordelen

Een eigen ontwerp

Geef het venster de kleur die bij jouw website past en bepaal zelf de positie waar het venster dient te komen.

Trigger instellen

Bepaal zelf na hoeveel seconden het WhatsApp venster openklapt. Dit verhoogt het aantal conversies enorm.

Multi-language

De communicatie van het venster is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Personaliseren

Schrijf je eigen welkomstbericht en upload je foto om de bezoekers persoonlijker te woord te staan.

Voor alle websites

Het chatvenster is op elke website te installeren. Met een plug-in, Google Tag Manager of in de html-code. 

Zichtbaarheid

Bepaal zelf of het chatvenster op mobiel, tablet of desktop wordt getoond. 

Voor ons zijn dit in ieder geval genoeg goede redenen om de Futy WhatsApp widget toe te voegen aan ons fundament en deze zonder extra kosten ter beschikking te stellen aan al onze klanten. 

Benieuwd naar de widget? Zoals je rechtsonder in het scherm ziet, gebruiken wij deze handige widget zelf ook op onze website.

Gebruik het premium account van Futy nu drie maanden gratis

In deze tijd is het zeer waardevol om met jouw klanten in contact te staan. Om deze reden hebben we het in samenwerking met Futy, makers van de Whatsapp widget, mogelijk gemaakt om voor iedereen die het kan gebruiken deze functie drie maanden (mei, juni & juli) gratis beschikbaar te stellen. Lees snel verder over deze actie via onderstaande button!

Paul Leune

Paul Leune

Wil je ook je conversie verhogen met behulp van de Futy WhatsApp widget? Neem dan vandaag nog contact op met Paul voor een vrijblijvend gesprek.

Projecten en referenties

Iedere dag zetten wij ons in om onze opdrachtgevers te laten groeien. Want groei is waar wij energie van krijgen.

Meer online marketing kennis?

We delen het graag, neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Contact