5 redenen waarom je niet bij LeadLogic wilt werken

Wij zijn opzoek naar junior, medior en senior online marketeers. Nu kunnen we onszelf voorspiegelen als de allertofste werkgever van heel Nederland, nee heel Europa! Maar dat doet iedereen al. Wij zijn gewoon eerlijk zodat je zelf kan kijken of je ons hierna ook nog leuk vindt.

#1

Het is een serieuze boel

We hebben een airhockeytafel met een dikke laag stof. Wordt gewoon weinig gebruikt want we zijn soms echt een stelletje serieuzelingen (tof woord hè) bij elkaar. We zitten vast aan onze toetsenborden, hebben onze eigen muziek op en horen de grapjes van de buurman niet. Daarnaast hebben we geen vrijdagmiddagborrel omdat we bijna allemaal met de auto naar het werk komen. Bij een biertje op het bureau om 4 uur blijft het meestal wel. Meestal… We brainstormen overigens wel, maar zonder creatieve shit zoals zitzakken, de heide en post-its ;-).

#2

Je moet gewoon hard werken

Ja, je hebt bij ons een flexibele agenda en een dag in de week tijd voor je eigen ontwikkeling, maar in de norm moet je hier gewoon hard werken. In onze branche verkopen we onze kennis in de vorm van uren en die uren moet je maken voor de klant. 

Als je liever heel lang onder werktijd op de WC zit, veel uit je neus peutert of onbeperkt scrollt op Facebook (voor de fun, niet voor je online campagnes) dan verwijzen we je door naar onze concurrent ;-). 

#3

Doorgroeimogelijkheden

Ja, je hebt bij ons doorgroeimogelijkheden. Maar alleen als je gemotiveerd bent, je werk goed doet en jouw klanten blij met je zijn. Sorry, maar voor minder doen we het niet. 

En eerlijk is eerlijk, je komt niet in een gespreid bedje bij ons. Maar echt waar; als je er wat van weet te maken dan prijzen we je de hemel in en krijg je alle kansen met bonussen enzo.

Pinky promise.

#4

Je hebt veel collega's die parttime werken

Wij vinden flexibel werken belangrijk. Soms werk je thuis, op kantoor of op het kantoor van onze opdrachtgever of je werkt parttime. Dat is tof, maar heeft ook nadelen. Sommige collega’s zie je niet vaak, terwijl je wel moet samenwerken. Dat is niet altijd de ideale wereld, ook al is er WhatsApp en Skype.

#5

De ketchup is wéér op

Leuk die gratis lunch op kantoor, maar nu is verdorie de ketchup wéér op en staat er een lange rij bij het tostiapparaat. Wanneer je dan eindelijk je tosti hebt kom je in een nogal saaie grijze lunchruimte, al is verbetering wat dat betreft wel op komst. Het leven is niet altijd even makkelijk lieve mensen…

Je bent er nog?!

Wow. Je leest dit, dus je bent er nog. Hebben we je echt niet bang gemaakt? Nee? Dan is het tijd om onze, net zo eerlijke vacature te lezen.